Gheorghe Gheorghiu și fosta iubită au încheiat războiul în instanță. Ce au decis judecătorii, după ce artistul a fost acuzat că vrea să-și omoare partenera

Iancu Andreea 14.05.2020, 08:31
Gheorghe Gheorghiu și fosta iubită au încheiat războiul în instanță. Ce au decis judecătorii, după ce artistul a fost acuzat că vrea să-și omoare partenera

Dragostea dintre Gheorghe Gheorghiu și fosta sa iubită, Mariana Calfa, s-a stins de mult. Totuși, cei doi au rămas legați unul de celelalt printr-un război în instanță, care însă a luat sfârșit. O sentință a Tribunalului București a făcut dreptate pentru artistul folk, în defavoarea pictoriței.

Acuzată de calomnie

Mariana Calfa a avut o relație de 11 ani cu artistul, însă aceasta s-a încheiat într-un mod neplăcut. Pictorița l-a acuzat în nenumărate rânduri de multe lucruri pe celebrul artist, printre care de faptul că a vrut să o omoare, conform unui material exclusiv cancan.ro.

Mi-a zis o dată, hai să mergem în Mexic, cu doi prieteni, care ar fi fost naşii noştri. Vrea să-mi fure castelul. Mi-a zis: tu o să fii răpită de pe stradă! La el în casă făceam treabă, că erau acolo trei bărbaţi… Fiind singura femeie din casă. Mi-a zis: tu o să dispari de pe stradă.

Mariana Calfa și Gheorghe Gheorghiu, pe când aveau o relație frumoasă Sursă foto - Cancan.ro
Mariana Calfa și Gheorghe Gheorghiu, pe când aveau o relație frumoasă
Sursă foto – Cancan.ro

O să dispari, pentru că o să fii dusă în pădure, să semnezi cu forţa un act de căsătorie, apoi o să mori pe scările castelului. Ca să îmi fure castelul. M-a înşelat, m-a umilit. În loc să mulţumească, stătea cu mine, o femeie mai tânără cu 19 ani decât el! Mi-a făcut vrăji, îmi merge rău de când mi-a adus vulpea asta de pluş! Are diabet şi mai are zile când nu bea. Într-una din acele zile mi-a zis că o să mor, a declarat pictoriţa.

„M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari”

Mariana Calfa considera la acea vreme că artistul intenționează să îi ia casa. De aceea, aceasta se gândise să doneze banii pe care i-ar obține în urma celor 11 ani de relație unei case de copii.

Îl vreau în spatele gratiilor. M-a chinuit. M-a urmărit prin oraş. Peste tot mă urmărea, îmi trimitea oameni pe cap. Are o problemă la cap. E fixat pe mine să-mi ia casa şi să aibă bani să bea, că bea mult alcool. M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari, pe care le voi dona caselor de copii, afirma Mariana Calfa.

Totuși, acuzațiile pe care i le-a adus fostului iubit au dus la un proces care s-a încheiat în favoarea artistului. Mariana Calfa a fost acuzată de calomnie și trebuia să îi plătească lui Gheorghiu 15.000 lei.

Mariana Calfa Sursă foto - click.ro
Mariana Calfa
Sursă foto – click.ro

Mariana Calfa, cu conturile blocate

Conform sentinței finale a Tribunalului București, pictorița trebuia să îi plătească cântărețului suma de 15.000 de lei. De vreme ce acest lucru nu s-a întâmplat, Mariana a fost executată silit, având conturile blocate. Textul sentinței poate fi citit pe cancan.ro.

Gheorghe Gheorghiu este stabilit în prezent în SUA. Cel care l-a reprezentat pe Gheorghe Gheorghiu în tot acest război în instanță este cunoscutul avocat Andrei Lazăr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...