Ce face fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA. Îi merge extraordinar de bine: “Îmi place ceea ce fac”

Stan Filon 11.11.2020, 16:10
Ce face fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA. Îi merge extraordinar de bine: “Îmi place ceea ce fac”

S-a aflat ce face, mai exact, fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA! Fiica celebrului cântăreț este stabilită în Statele Unite ale Americii de mai bine de 20 de ani, împreună cu mama ei, iar recent s-a decis să se implice în afaceri, după ce a avut o revelație.

Fiica cântărețului Gheorghe Gheorghiu face pălării în Statele Unite ale Americii

Andra Gheorghiu are 32 de ani și a decis că este timpul să se lanseze în afaceri, iar ideea i-a venit după o plimbare făcută împreună cu prietenele sale. Era de multă vreme atrasă depălării, așa că a decis să facă din asta o afacere profitabilă.

“Îmi place ceea ce fac şi vreau să reuşesc”, a spus Andra, potrivit Click. Andra a absolvit peste Ocean masterul în Arta comunicării şi Tehnologiei avansate şi a lucrat într-o companie importantă, având un job foarte bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco. Acum însă vrea să devină patron.

Fiica cantaretului Gheorghe Gheorghiu face afaceri in Statele Unite ale Americii
Fiica cantaretului Gheorghe Gheorghiu face afaceri in Statele Unite ale Americii

Brandul Andrei se numește 11Hat Designs

“De la o călătorie, până la crearea brandului 11Hat Designs a fost un pas. Mi-am dat seama cât de mult îmi plac pălăriile după ce am cumpărat una, mai specială, ce-i drept. M-am documentat, mi-am luat materiale, accesorii, pietre, am vorbit cu o fabrică unde se fac pălării. Practic eu le accesorizez, le fac să fie speciale şi le personalizez după plăcerea clientului. De ce cifra 11? Pentru că sunt născută pe 11 octombrie. Îmi doresc să am un magazin al meu. O pălărie personalizată se vinde cu preţuri între 200 şi 400 $”, a spus Andra, potrivit Click.

Andra Gheorghiu și-a cam șocat familia, în urmă cu câțiva ani, când se pregătea de nuntă, însă s-a răzgândit cam în ultimul moment.

”Nunta nu se va mai ține pentru că s-a gândit ea bine că ar trebui să mai copilărească puțin. A luat ceva  de la mine, ceea ce nu e rău. Viața e cu urcușuri, cu coborâșuri. S-a gândit ea că e prea gelos și că va fi mai greu mai târziu. E bine că a analizat problema asta pentru că este o problemă destul de gravă când ai un partener gelos, chiar super gelos – nu e bine deloc.

Bine, probabil gelos din dragoste, dar asta acuma îți mănâncă ficații și sufletul. N-are sens. Am sfătuit-o să facă ce simte. I-am spus că nu e bine. Dacă e foarte gelos, o să aibă probleme mereu. Și atunci s-a gândsit ea ce s-a gândit  și a hotărât singură. N-a împins-o nimeni de la spate. A stat că mai stă, că nu o grăbește nimeni”,  declara atunci Gheorghe Gheorghiu.

Urmăriți Impact.ro și pe