Horoscop dragoste octombrie 2020. Certuri în cuplu pentru Tauri

Andreea Bisinicu 30.09.2020, 15:03
Horoscop dragoste octombrie 2020. Certuri în cuplu pentru Tauri

Luna octombrie va fi cea mai încărcată, din punct de vedere emoțional, pentru zodii. Războinicul din tine este chemat la arme și va avea de luptat. Va fi o perioadă cu două luni pline.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Berbec

Octombrie te va face să simți la o intensitate de 100%! Nu poți fi într-o relație cu cineva și să nu te dăruiești partenerului. Vrei să pari superficial, dar nu ești. Daca te mai joci cu focul, s-ar putea să te arzi.

Ai răbdare! Ia o pauză, relaxează-te, procesează ce trăiești alături de iubit/ă și apoi vei trage propriile concluzii. O să vrei, după jumătatea lunii, să treceți la următorul nivel al relației. Dacă ești single, există șanse să găsești pe cineva special.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Taur

Luna asta va fi una nebună pentru tine! Ai grijă la relațiile amoroase! Emoțiile tale sunt împrăștiate peste tot. Te-ai plictisit și ești într-o relație monotonă? Stai liniștit, după 15 octombrie totul se va schimba în bine. Apar schimbări benefice, poate o cină romantică, poate o escapadă într-un resort intim.

Dacă ești singur, mai bine ți-ai pune prioritățile în ordine. Cum să cauți un partener, dacă nici tu nu știi ce vrei de la cel de lângă de tine?

Horoscop dragoste octombrie 2020. Gemeni

Profită de timpul ăsta și pleacă în excursii romantice cu jumătatea ta. Luna a zecea a anului îți oferă șanse de a evada din rutina zilnică.

Bucură-te de ieșiri în weekend, scurte escapade romantice care să ajute la reaprinderea flăcării pasiunii. Daca esti singur, o călătorie scurtă îți dă speranța că totul va fi bine.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Certuri în cuplu pentru Tauri
Horoscop dragoste octombrie 2020. Certuri în cuplu pentru Tauri

Horoscop dragoste octombrie 2020. Rac

La tine totul merge ca pe roate în relația ta cu persoana iubită. Te simți iubit și împlinit alături de partener, chiar dacă ai multe responsabilități la serviciu, care te preocupă puțin.

Vei avea și momente în care te vei îndoi de partener, dar vor fi pasagere, pentru că persoana iubită va avea o atitudine care te va linisti. Se lasă cu scântei de.. pasiune între voi.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Leu

Dragostea e în toi la voi în relație! Vă iubiți mult și toată lumea din jur poate vedea asta! Traversezi o perioadă foarte bună și trebuie să te bucuri la maxim de ea.

Dacă ești singur, ar putea apărea cineva interesant în viața ta. Fii optimist!

Horoscop dragoste octombrie 2020. Fecioară

Începe o perioadă de schimbări în viața ta amoroasă. Ai anumite probleme cu persoana iubită și acum e timpul să vorbiți despre ele. Nu neglija subiectul pentru că dacă se vor aduna mai multe frustrări, veți ajunge la despărțire.

Dacă îți schimbi starea de spirit și vei fi pozitiv, vei vedea că totul se va rezolva! Lucrează la tot ce poți pentru a repara relația voastră. Dacă nu se poate, nu îți mai face rău! Mai bine singur, decât prost acompaniat.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Certuri în cuplu pentru Tauri
Horoscop dragoste octombrie 2020. Certuri în cuplu pentru Tauri

Horoscop dragoste octombrie 2020. Balanță

Luna octombrie e luna ta! Ne aflăm în plin sezon de Balanță și lucrul se simte în jurul tău. Ești vedeta acestei perioade și toată atenția e asupra ta. Dacă ești singur, octombrie e luna ta norocoasă. O nouă dragoste îți va bate la ușă. Las-o să intre, dă-i o șansă. Ar putea fi iubirea vieții tale.

Pentru cei care sunt deja în cuplu, acum ai nevoie de sprijinul partenerului de viață, pentru că ai mici probleme familiale. Stai liniștit, toate trec. O să vezi.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Scorpion

Hopa, luna asta o să ai motive de gelozie din cauza partenerului. Dar știi cum se spune. Nu iese fum fără foc. Investighează înainte să acuzi persoana iubită de ceva ce ai putea regreta mai târziu.

O să vă și certați, dar împăcarea care va veni după va fi mult mai dulce și va reaprinde pasiunea în intimitate. Daca ești singur, bucură-te de viață. Ieși cu prietenii, distrează-te. Atitudinea pozitivă va atrage în jurul tău oameni pozitivi.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Săgetător

Acordă mai multă atenție partenerului, pe care l-ai cam neglijat în ultimul timp. Vestea bună e că eforturile îți vor fi recompensate. Dacă nu faci asta, relația voastră va avea de suferit și vei pierde tot ce ai clădit până acum.

Pentru cei singuri, octombrie se anunță o lună perfectă pentru călătorii.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Certuri în cuplu pentru Tauri
Horoscop dragoste octombrie 2020. Certuri în cuplu pentru Tauri

Horoscop dragoste octombrie 2020. Capricorn

Relația ta cu partenerul de viață este stabilă, iar micile voastre tachinări sunt amuzante pentru cei din cercul vostru de prieteni. Micile ciondăneli tot ce fac e să vă unească tot mai mult.

Totuși, nu căuta drame acolo nu există! Nu ai motive reale să fii nesigur de persoana iubită.

Horoscop dragoste octombrie 2020. Vărsător

Relația de cuplu merge bine, în casă domnesc armonia și pacea. Dar atunci când apar anumite neplăceri, trebuie să iei inițiativă și să le repari, nu să te plângi nonstop de ele

Dacă ești singur, sigur vei fi morocănos, că doar ești Vărsător. Ieși din cochilia ta și cunoaște oameni noi. Cum să apară cineva în viața ta, dacă stai închis în casă, la calculator?

Horoscop dragoste octombrie 2020. Pești

Arată-i partenerului cât de mult îl iubești, pentru că l-ai cam neglijat în ultimul timp. Mai mult, acum are nevoie de tine și tu nu prea ai răbdare. Fă un efort și vei vedea că Universul te va recompensa.

Urmăriți Impact.ro și pe