Top cinci soacre de temut ale zodiacului. Mihai Voropchievici ne spune de cine trebuie să ne ferim

Andreea Bisinicu 29.10.2020, 11:23
Top cinci soacre de temut ale zodiacului. Mihai Voropchievici ne spune de cine trebuie să ne ferim

„Soacră, soacră, poamă acră” spune o vorbă celebră din bătrâni. Top cinci soacre de temut ale zodiacului. Mihai Voropchievici ne spune de cine trebuie să ne ferim. E și soacra ta printre ele? Sau ești chiar tu soacra de care se ferește nora ta?

Top cinci soacre de temut ale zodiacului. Taur

Ține-te bine. Soacra Taur este cea mai gălăgioasă dintre toate cele 12 zodii. Se crede amuzantă și face glume la care doar ea râde.

Caută, mereu, nod în papură, îi place cearta și vrea să pară victimă în fața fiului ei. Chiar dacă ți-a greșit, va face în așa fel ca tu să pici vinovată în fața soțului tău.

Top cinci soacre de temut ale zodiacului. Leu

Soacra Leu crede că nu poate greși cu nimic și că nora ei ar trebui să o ia ca exemplu. Ea nu consideră că are întotdeauna dreptate și nu reacționează bine atunci când o confrunți. Soacra Leu este stăpâna casei, așa cum leoaica este regina savanei.

Ea știe ce e mai bine pentru tine și soțul tău, iar sfaturile ei trebuie luate în calcul. Ea trasează ordine, nu face rugăminți.

Care sunt cele mai rele soacre in functie de zodie
Care sunt cele mai rele soacre in functie de zodie

Top cinci soacre de temut ale zodiacului. Pești

Aici e complicată situația. Soacra Pești crede că nicio femeie nu este suficient de bună pentru a fi soția copilului ei. Îți va critica orice mișcare. Ba mâncarea e prea sărată. Nu ai șters praful cum trebuie. Ba nu ți-ai educat copiii cum trebuia. Nu o vizitați destul de des.

Soacra Pești vrea să știe tot ce se întâmplă în casa ta. Mereu te va compara cu ea și va avea pretenția să-i ții băiatul în puf, așa cum l-a crescut ea.

Top cinci soacre de temut ale zodiacului. Scorpion

Scoacra Scorpion este una dintre cele mai periculoase care există, în special dacă este mamă de băiat. Este exagerat de protectoare cu fiul ei. E genul care își cocolește băiatul până la vârsta de 30 de ani, dar nu se va băga în relația voastră, pentru că nu îi va păsa de tine foarte tare.

Pentru ea, tu ești doar iubita/soția fiului ei. Așa cum au fost și altele înaintea ta și, probabil, vor fi și altele după tine, în concepția ei. Nu e genul care să se atașeze, așa că să nu te aștepți să te sune prea des sau să te invite la masă.

Top cinci soacre de temut ale zodiacului. Rac

Soacra din zodia Rac este genul ăla foarte curios. Unde mergeți în oraș. Ce ați mâncat la prânz. Dacă aveți planuri de căsătorie. Cum vă descurcați cu plata utilităților. Cine și-a schimbat jobul. Ce nume vreți să îi puneți copilului pe care îl așteptați.

Ea vrea să le știe pe toate și te va cicăli până când îi vei spune tot ce vrea să știe. Din exces de zel vrea să fie parte din viața voastră. Un pic cam prea mult.

Urmăriți Impact.ro și pe