Zodii care știu să țină secrete – cei mai de încredere oameni din horoscop

Emanuela Pană 16.10.2020, 14:04

„Îți spun un secret, dar te rog să nu mai spui la nimeni!“. Fiecare dintre noi a spus cel puțin o dată în viață această frază. În ziua de astăzi este dificil să te mai poți baza pe cineva, dar din fericire încă există câțiva nativi demni de încredere. Ei sunt oamenii cărora le poți spune orice pentru că nu te vor trăda, iar secretele tale vor fi în siguranță.

Zodii care știu să țină secrete

Pentru unele zodii, a ține un secret este o misiune imposibilă. Fie că nu vor sau nu pot să tacă, nativii zodiilor Gemeni, Pești, Balanță, te vor da numaidecât de gol. În schimb, există și unii nativi care pun prietenia mai presus de orice și au principii morale ferme, care îi împiedică să spună mai departe ceea ce au auzit de la tine.

Printre acele zodii în care poţi avea încredere se numără: Capricornul, Racul, Fecioara, Berbecul, dar și Taurul. Ei pot păstra un secret până la moarte, iar dacă vreodată se vor simți tentate să dea drumul la gură, își vor veni imediat în fire.

Dacă îți promit că vor face un lucru, poți avea încredere că mișcarea lor nu va fi inversă.

Cei mai de încredere oameni din horoscop

Pentru a te putea confesa în fața unei persoane, trebuie în primul rând să ai încredere în ea. Deși conversațiile devin mult mai interesante când sunt dezbătute subiecte „ascunse“, în ziua de azi este greu să anticipezi cine te va trăda și cine nu o va face. Din fericire, astrele nu mint niciodată și poți să le crezi când spun că aceste zodii știu să păstreze un secret.

Care sunt cele mai demne de încredere zodii
Care sunt cele mai demne de încredere zodii

Capricorn. Acest nativ chiar are stofă de cel mai bun prieten, căci lui îi poți încredința secretele tale și se va dovedi extrem de fidel. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane răbdătoare, care îți vor asculta cu atenție povestea, îți vor da sfaturi și se va gândi mereu la binele tău. De asemenea, nativul din Capricorn este protectiv, iar dacă vei anunge la inima lui te va iubi necondiționat. Totul depinde de maniera în care te raportezi la el.

Rac. Sensibile și foarte atente cu cei dragi, persoanele născute în zodia Rac vor fi mereu un real suport. Te poți încrede în ele căci îți vor păstra secretele cu sfințenie, iar atunci când vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi, vor fi mereu primele care îți vor sări în ajutor. Sfaturile lor au menirea de a te impulsiona să devii cea mai bună versiune a ta, iar atunci când vei greși ți-o vor spune în cel mai delicat și frumos mod posibil. Nu sunt genul care să reproșeze, chiar dacă uneori se simt folosite.

Fecioară. Fără doar și poate că Fecioarele sunt persoane demne de încredere. Nativii născuți sub acest semn zodiacal au prieteni puțini dar buni, pentru care ar fi în stare să facă orice. Fie că le povestești despre momente stânjenitoare, romantice sau picanterii, aceste persoane te vor asculta cu atenție și îți vor oferi cele mai bune sfaturi. Fecioarelor le poți spune orice, dar ar fi bine să nu le trădezi sau să le vorbești pe la spate.

Berbec. Pentru acești nativi sinceritatea este foarte importantă, iar atunci când promit ceva chiar se țin de cuvând. De aceea, dacă un Berbec îți spune să nu-ți facu griji în privința unui secret pe care i l-ai destăinut, atunci chiar nu are sens pentru că știe ce spune. Poate să i se pună pistolul la tâmplă, dar nu te va trăda. Acest nativ va face tot ce-i stă în putință pentru a-ți deschide ochii, cu riscul de a te supăra. Oferă mult dar așteaptă același lucru în schimb.

Taur. Cei născuți în zodia Taur chiar știu să păstreze un secret. Ei îți oferi timpul de care ai nevoie penntru a ajunge să te încrezi în ei și pentru că au multă răbdare te vor asculta întotdeauna până la capăt. Acești nativi nu te vor forța să dezvălui anumite detalii, pe care poate că vrei să le ții doar pentru tine, și vor fi foarte subtili în comunicare. Nu îți face griji, căci Taurii nu vor împărtăși cu nimeni ceea ce află de la tine.

Citește și: Top 5 zodii care iubesc cu patimă dar nu primesc iubire înapoi

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...