Toni Petrea, întâlnire de gradul zero cu fanii FCSB care i-au cerut demisia. „N-am ce să fac, eu caut să îmi văd de treabă”

Sorin Barbu 10.04.2022, 18:31
Toni Petrea, întâlnire de gradul zero cu fanii FCSB care i-au cerut demisia. „N-am ce să fac, eu caut să îmi văd de treabă”

Toni Petrea are viață grea la FCSB! Patronul îi face echipa și îi dictează schimbările, iar fanii i-au cerut demisia după meciul pierdut cu Universitatea Craiova. Antrenorul își dorește foarte tare să-i întâlnească pe reprezentanții suporterilor, ca să lămurească situația.

Toni Petrea vrea o întâlnire cu fanii care i-au cerut demisia

Toni Petrea este la al doilea mandat ca antrenor principal la FCSB, iar de fiecare dată scenariul a fost identic. Patronul Gigi Becali a făcut echipa și a dictat schimbările, iar tehnicianul a încasat ironiile specialiștilor din studiourile de televiziune și a fost foarte contestat de fani, care i-au spus că este doar de decor. Ba și-a luat și înjurături din tribune, de la suporterii care i-au cerut demisia. Ca să nu mai vorbim de momentele în care a fost bine „săpunit” chiar de finanțatorul clubului.

Duelul cu Universitatea Craiova a fost un nou „duș rece” în relația cu suporterii. FCSB a pierdut cu 2-0 și antrenorului i s-a cerut să plece. Acum își dorește o întâlnire cu contestatarii.

„O să am, probabil, zilele astea o discuție și cu liderii galeriei. Bineînteles, dacă vor dori. N-am ce să fac, eu caut să îmi văd de treabă. Vreau să vină într-un număr cât mai mare la stadion și să susțină jucătorii, pentru că ei au nevoie de acest lucru”, a declarat Toni Petrea, care a recunoscut că nu s-a simțit deloc bine când i s-a strigat „demisia”.

„S-a întâmplat, asta este situația și asta e soarta antrenorilor. Când nu ai un rezultat bun e normal să apară și așa ceva. În momentul în care sunt la meci mă concentrez strict pe ceea ce am de făcut, chiar dacă mai aud.
Normal că nu e un sentiment plăcut, e clar, nu pot să mint, dar nu am ce să fac și nu pot să schimb părerea susținătorilor echipei. Nu vreau să le răspund în presa și cred că cel mai bine e fie o întâlnire față în față cu liderii galeriei”, a spus Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari.

Mesajul de pace al antrenorului nu a fost luat în seamă de fani. Liderul galeriei a transmis că lui Toni Petrea i se va cere demisia la fiecare meci.

Urmăriți Impact.ro și pe