Toni Petrea, tentat din nou să plece de la FCSB?  „Vom vedea dacă voi rămâne sau nu”

Sorin Barbu 02.03.2022, 16:14

Toni Petrea are probleme mari la FCSB. Gigi Becali l-a criticat dur după primul eșec din acest al doilea mandat și s-a zvonit că patronul îi caută deja înlocuitor. Antrenorul a încercat să calmeze situația, dar a amintit că mai are contract doar câteva luni și nu este convins că vrea să-l prelungească.

Toni Petrea, răspuns după atacul lui Gigi Becali

Toni Petrea are din nou viață grea la FCSB. A pierdut meciul cu Farul și a fost aspru criticat de patron. Gigi Becali i-a transmis că echipa joacă slab și că fotbaliștii nu-l ascultă. În plus i-a reproșat că nu l-a desemnat pe Octavian Popescu să execute loviturile libere în locul lui Florin Tănase și Florinel Coman.

Mesajul transmis de Florinel Coman dupa operatia la glezna. Cat va lipsi fotbalistul de pe teren
 

În aceste condiții s-a speculat că FCSB ar putea rămână curând fără antrenorul Toni Petrea. Ilie Poenaru pare să-și facă deja încălzirea pe bancă, dar are o problemă. Nu poate să vină decât din vară pentru că a antrenat deja două echipe în prima ligă, iar regulamentul nu-l lasă să mai semneze încă un contract.

„Atât timp cât sunt aici mă gândesc doar la ceea ce am de făcut. Nu am discutat cu nimeni în privința viitorului meu la echipă. Eu am contract până la finalul sezonului. Vom vedea dacă voi rămâne sau nu”, a declarat antrenorul formației FCSB.

Tehnicianul nu înțelege de ce se vorbește deja de înlocuirea lui. De când a venit la echipă, în locul lui Edi Iordănescu, nu a pierdut decât un singur meci, cel cu Farul Constanța.

„Nu știu de ce se discută după doar un singur meci despre așa ceva. Pentru mine, faptul că se discută despre înlocuirea mea nu mă afectează, sunt aici și mă gândesc la ceea ce am de făcut. În general nu-mi place să dau vina pe jucători și nu vreau să pun presiune pe ei”, a spus Petrea, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș.

Toni Petrea este convins că nu sunt probleme la echipă deși în presă au apărut declarațiile unui colaborator care a dezvăluit că antrenorii sunt de decor la FCSB și că patronul decide tot. Sursa declarațiilor a rămas anonimă.

„Nu ştiu dacă a apucat să vorbească domnul Becali cu jucătorii, pentru că aici la bază nu a venit, iar eu nu am discutat cu dânsul, chiar nu ştiu. Oricum, nu văd lucrurile aşa, nu cred că există debandadă. Noi ne pregătim foarte bine, facem tot ce trebuie pentru ca la ora jocului să fim pregătiţi 100%.

Apar momente mai dificile în viaţa unei echipe, iar noi sperăm să le depăşim cu bine. În acest moment, e destul de dificil, dar sper să trecem cât mai repede de această perioadă. De ce spun că e dificil? Spun asta pentru că s-a mărit distanţa de puncte faţă de primul loc” , a mai afirmat antrenorul.

FCSB se află pe locul doi în prima ligă la 11 puncte de liderul CFR Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe