FOTO EXCLUSIV

Ţinutele speciale alese de Valentina Pelinel și Cristi Borcea la nunta lui Nasrin Ameri. Cei doi au strălucit ca naşi (Foto exclusiv)

Ioana Bucur 29.07.2022, 18:51

Nuntă mare în showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai simpatice prezentatoare TV spune astăzi cel mai frumos DA din viața ei! Nasrin Ameri s-a căsătorit, iar nași au fost nimeni alții decât Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au obținut imagini în exclusivitate de la evenimentul de cinci stele. Vezi cum arată ținutele speciale alese de nași, cei doi au strălucit.

Nasrin Ameri s-a căsătorit

Momente pline de emoții pentru una dintre cele mai simpatice prezentatoare TV, care spune astăzi cel mai frumos DA din viața ei! Nasrin Ameri s-a căsătorit, iar nași au fost nimeni alții decât Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Cu doar câteva zile înainte de frumosul eveniment, Nasrin Ameri stătea de vorbă cu jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro, făcând câteva dezvăluiri despre nuntă, precum și despre dorința specială a nașei sale.

„Ambele buchete vor fi albe, așa le-am dorit și eu, și Valentina. Locația e spectaculoasă. Are alb și verde pe tavan, așa că și lumânările vor fi tot pe alb cu verde. Le luăm de la Carmen Ioniță, ea i le-a făcut și lui Dani Oțil, Ilincăi Vandici. Nouă ne va asigura o parte dintre aranjamente, masa de prezidiu.

Altă parte de aranjament, vreo cinci buchete imense, le luăm de la Academia de flori. Am ales aceste culori gândindu-mă la salon, să merg pe aceleași nuanțe”, a spus ea pentru Playtech.

 

Ținutele purtate de Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel au strălucit, la propriu, la nunta lui Nasrin Ameri. Omul de afaceri a arătat impecabil într-un costum negru ce i-a venit ca turnat, accesorizat cu un papion de aceeași culoare, în timp ce Pelinel a purtat o rochie spectaculoasă, mov cu pietre strălucitoare cusute în zona decolteului asimetric.

Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, lungă, superbă, ușor transparentă și cu o broderie din dantelă și pietre, care i-a pus în valoare silueta.

După ceremonia religioasă, mirii, nașii și invitații vor avea parte de un adevărat răsfăț muzical. În același interviu, Nasrin ne spunea că își dorește ca oamenii să stea pe ringul de dans toată noaptea.

„Nunta ideală e ca oamenii să fie pe ring, dacă-i văd că obosesc, înseamnă că totul e perfect. Dans, dans și atmosferă. Am ales ce muzică trebuie. Am știut ce artiști să chem încă de la început. În zece minute de când am ales locația, i-am și sunat.

Prestige Orchestra va fi bandul permanent. Sunt cam cei mai ceruți la ora actuală la astfel de evenimente. O să avem toate tipurile de muzică, dar ei asigură coveruri de grecească, lăutărească și altele. Dansul miresei va fi o surpriză, va cânta un artist foarte iubit și cunoscut”, a completat mireasa.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...