Tinerii care ar fi distrus vila din București, identificați. Artistul Alberto Grasu e printre ei: „Totul a început la ora 23.00”

Ana Anitoiu 04.01.2022, 19:26
Tinerii care ar fi distrus vila din București, identificați. Artistul Alberto Grasu e printre ei: „Totul a început la ora 23.00”

Tinerii care ar fi distrus o vilă din București de Revelion au fost identificați de polițiști. Aceștia urmează să fie chemaţi la audieri. Artistul Alberto Grasu se numără printre cei care s-au aflat acolo. El a explicat ce s-ar fi întâmplat și i-a adus o serie de acuzații proprietarului imobilului, care a cerut o despăgubire uriașă.

Alberto Grasu, despre presupusa taxă de intrare în vila distrusă de Revelion

Alberto Grasu a povestit pe contul său de Instagram că nu a perceput nicio taxă de intrare, dar că adresa vilei în care se afla a fost publicată pe internet, motiv pentru care au venit multe persoane la petrecere.  Artistul a precizat că el și apropiații lui nu au avut substanțe interzise la eveniment și că în imaginile de atunci nu apare o macetă, așa cum s-a spus, ci un cuțit de bucătărie ce a fost folosit pentru tăierea tortului.

„La TV spune că noi am luat bani, 75-80 de lei, la intrare. Că au fost cuţite / macete / droguri şi tot felul de aberaţii de genul. Cum să mă bucur la 80 de lei în seara de Revelion şi să nu ţin la intimitatea mea sau prietenii mei la intimitatea lor.

De la ora 2.00 noaptea după Revelion foarte multă lume a început să se autoinvite pentru că, nu vreau să mă laud, dar până la urmă sunt persoană publică şi lumea a auzit că Alberto Grasu e la un Revelion şi aşa mai departe.

Mă repet încă o dată: droguri nu au existat, cel puţin anturajul meu cu care am fost acolo nu a deţinut. Şi maceta aceea pe care o ţinea prietenul meu în mână (în poză) este un cuţit de bucătărie cu care am tăiat tortul şi am desfăcut şampania la ora 00.00”, a spus Alberto Grasu.

Tinerii care ar fi distrus vila din Bucuresti, identificati. Artistul Alberto Grasu e printre ei
Imagini din vila din Bucuresti distrusa in timpul unei petreceri de Revelion

Ce incident ar fi provocat pagube în vilă, de fapt

De asemenea, Alberto Grasu a spus că la ora unsprezece cineva din cei prezenți a încercat să spele pahare, iar țeava principală de apă s-a spart, astfel că parterul a început să se inunde. Tinerii ar fi sunat proprietarul ca să semnaleze problema, iar acesta le-a spus unde se afla cheia unui birou pentru ca ulterior să-i acuze că au intrat acolo prin efracție. O persoană de la petrecere ar fi intrat într-o încercare de a opri apa.

„Cablurile electrice s-au deteriorat din cauza apei şi electricitatea fiind stinsă după indicaţiile lui ca să nu luăm foc. Pe la ora 2:30 – 3:00 îşi face apariţia vărul lui, al proprietarului, şi intră în vilă, se uită, sună proprietarul pe cameră şi îi arată ce s-a întâmplat, oprind într-un final apa de la canalizare.

Totul era în regulă, vărul proprietarului venind şi oprind apa de la canalizare. Văzând că totul era în ordine şi doar era exagerat de multă apă, pentru că a curs 3-4 ore apa, a inspectat puţin vila şi a plecat.  Eu am mai rămas puţin în living unde era petrecerea în sine, iar pe la ora 4:00 m-am retras alături de iubita mea, prietenul meu şi iubita lui în cea mai spaţioasă cameră a vilei, situată în corpul 2.

Noi neştiind ce se petrece şi câtă lume a venit la Revelion, adresa fiind pusă pe Instagram. Şi toată lumea venea. Şi nimeni din „organizatori” neştiind sau nevrând să se işte vreun scandal nu i-a dat afară”, a adăugat artistul.

Alberto Grasu, despre despăgubirea cerută de proprietar

În plus, Alberto Grasu s-a declarat deranjat „puțin” că a fost dată vina pe el și apropiații lui pentru daunele din vila distrusă de Revelion. Mai mult, artistul a spus că suma de 30.000 de euro pe care o pretinde acum proprietarul pentru acoperirea pagubelor este una aberantă.

Artistul a adăugat că proprietarul are un anunț pe internet prin care vinde la acest preț „Afacere la cheie de vânzare – Hotel – Centru Bucureşti”. Alberto Grasu a precizat că înainte de incident, această persoană i-a spus cuiva într-o convorbire la telefonul mobil că participanții la petrecere pot face ce vor, întrucât hotelul nu este al lui.

Proprietarul nu le-ar fi cerut participanților la petrecere vreun act de identitate, conform artistului Alberto Grasu, nu le-ar fi cerut să semneze un contract și nu le-ar fi dat o chitanță, după cum a declarat ulterior. Vezi și ce a spus proprietarul vilei distruse de Revelion!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...