Un grup de tineri a devastat o pensiune închiriată. Proprietarul vilei și-a pus mâinile în cap: “Aveau săbii, macete” VIDEO

Cătălina Burghelea 03.01.2022, 06:29
Un grup de tineri a devastat o pensiune închiriată. Proprietarul vilei și-a pus mâinile în cap: “Aveau săbii, macete” VIDEO

O petrecere de Revelion s-a terminat prost pentru proprietarul unei pensiuni din București. Bărbatul și-a închiriat vila unui grup de tineri, care a devastat toate camerele clădirii. Imaginile de după distracție arată de parcă a fost un război. Petrecăreții nu au ținut cont de nimic și au distrus totul în jurul lor.

O vilă închiriată în București, distrusă de petrecăreți

Un bărbat din Capitală și-a închiriat pensiunea de Revelion, însă pagubele pe care le-au produs clienții săi depășesc cu mult câștigul. Proprietarul vilei și-a pus mâinile în cap, a doua zi, când a realizat ce au lăsat în urmă petrecăreții în noaptea de Anul Nou. Acum, imaginile fac înconjurul României!

Mai mulţi tineri au ales să se distreze ca la balamuc în Bucureşti. Au închiriat o vilă pentru noaptea dintre ani şi până dimineaţă au făcut ravagii peste tot. Nici măcar pereții nu au rămas neatinși de pumni, picioare sau tăieturi. Ca și cum asta nu era suficient, teribiliștii au vândut bilete la intrare și au organizat o petrecere underground, cu droguri, băutură și arme letale.

Proprietarul casei și-a pus mâinile în cap, a doua zi

Dimineață, proprietarul pensiunii era să facă infarct, mai ales că nu are asigurare. A crezut că grupul de tineri se va comporta civilizat în casa sa, însă s-a înșelat amarnic. Nicio clipă nu i-a trecut prin gând că vila sa va arăta în halul acesta. Petrecăreții au spart pereții, vasul de toaletă, ușile, tablourile și au deteriorat piese de mobilier.

„Au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete. Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge. (…) Cred că a fost o petrecere tematică, de distrugere”, a mărturisit bărbatul pentru Observator.

Pagube de mii de euro la început de an

Probabil aburiți bine de alcool, tinerii au vândut bilete de acces la petrecere, fără să-l anunțe pe proprietar, și au produs pagube uriașe până când au observat că sunt filmați de camerele video. În acel moment, au spart biroul proprietarului și au smuls cablurile sistemului de supraveghere.

Dorind să-i tragă la răspundere pentru faptele lor rușinoase, proprietarul vilei nu mai dă de tineri. Niciunul nu mai răspunde la telefon. Însă, bărbatul a făcut plângere la poliție.

Foto Digi24
Foto Digi24

Au spart pereții, vasul de toaletă, ușile, tablourile

În ajunul Anului Nou, mai mulți tineri l-au sunat pe proprietarul vilei din București, după ce i-au găsit numărul pe internet. Aceștia au motiv că doresc un loc unde să petreacă Revelionul. Fericit că poate să facă un ban în plus chiar la trecerea dintre ani, bărbatul acceptat pe loc, oferindu-le locul spre închiriere. Abia dimineaţă şi-a dat seama că petrecăreții l-au lăsat cu o pagubă de mii de euro!

Pentru vila închiriată, tinerii au plătit 3500 de lei, însă, proprietarul trebuie să scoată din buzunar de cel puțin 20 de ori suma, pentru a-și recupera investiția, în urma pagubelor create de teribiliști.

Camerele montate în pensiune, smulse de tineri

După ce s-au încins cu alcool, petrecăreții s-au gândit că este în regulă să strice totul în jurul lor. Au spart pereții, vasul de toaletă, ușile, tablourile. Au deteriorat chiar și piese de mobilier, fără să le pese de nimic. Distracția a fost întreruptă când și-au dat seama că sunt filmați de camerele montate în vilă. Totuși, au spart biroul proprietarului și au smuls cablurile sistemului de supraveghere, pentru a nu vedea nimeni ce grozăvii fac în casă străină.

„Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere… Au spart cinci uși, patru televizoare, plus tablouri…”, a declarat Babu Iancu, proprietarul pensiunii din Capitală.

Bărbatul a făcut plângere la poliție

Spre dimineaţă, tinerii au plecat la casele lor, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Niciunul nu-i mai răspunde acum la telefon bărbatului de la care au închiriat casa pentru Anul Nou. Proprietarul a făcut plângere la poliție și speră ca legea să-i facă pe teribiliști să plătească pentru pagubele create.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...