Tily Niculae trece prin momente cumplite. Cu ce probleme se confruntă fiul ei după covid: „Din păcate, așa va fi toată viața”

Ioana Bucur 13.08.2021, 10:33
Tily Niculae trece prin momente cumplite. Cu ce probleme se confruntă fiul ei după covid: „Din păcate, așa va fi toată viața”

Tily Niculae trăiește coșmarul oricărei mame. Dacă, în urmă cu câteva luni, întreaga sa familie a fost infectată cu SARS-CoV-2, nici perioada de recuperarea nu a deloc ușoară. Acum, actrița a primit o nouă lovitură. Cu ce probleme se confruntă fiul ei, după covid.

Fiul lui Tily Nicuale a rămas cu probleme de sănătate după ce a fost infectat cu covid

Familia lui Tily Nicolae a trecut printr-o mare cumpănă când, în urmă cu câteva luni, toți membrii au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. Actrița nu a putut să se odihnească, să își recapete puterile așa cum ar fi trebuit, pentru că, așa cum face orice mamă, a avut grijă de cei doi copii ai săi.

Doar că vindecarea nu a adus liniștea în casa lor. La scurt timp după, băiatul ei, Radu, a primit un diagnostic îngrijorător de la medici. Pentru a ține sub control simptomele afecțiunii de care suferă, micuțul trebuie să aibă o alimentație specială și să urmeze un tratament recomandat de un medic specialist.

Tily Niculae trece prin momente cumplite
Fiul lui Tily Niculae

„Din păcate, așa va fi toată viața”

Fiul lui Tily Niculae are intoleranță la lactoză, iar acum a fost diagnosticat și cu sindromul intestinului permeabil și inflamatoriu, ceea ce complică situația. Actrița trebuie să fie foarte atentă la produsele pe care le cumpără și la mâncarea pe care i-o dă lui Radu.

„Sofia este terminată că este foarte cald afară și copiii nu ies și în mintea ei, evident, (…) nu iese afară pe cât de mult și-ar dori, din păcate. Pe Radu îl alerg, am început tratamentul cu suplimente pentru a-i reface flora bacteriană după infecția cu COVID-19 și pentru a-i ameliora simptomatologia sindromului intestinului permeabil pe care îl are și inflamatoriu.

Este pe lactate vegetale, dacă le poți spune așa, pentru că am aflat despre acea intoleranță la lactoză, care este genetică. Din păcate, așa va fi toată viața. Ce să zic, el e bine, maică-sa este… Am un program foarte încărcat, este o perioadă puțin mai dificilă, la modul că nu era suficient că e mic, dar gătesc ca o disperată. Cred că cine se uită la story-ul meu zice că sunt ușor psihopată”, a povestit Tily Niculae, pentru VIVA.

Tily parcă nu are niciun moment de pauză, schema alimentară recomandată de medici trebuie aplicată pentru o perioadă între trei și șase luni, cu posibilitate de prelungire, în funcție de rezultatele analizelor.

„Departe de mine să îmi doresc să gătesc ca nebuna, zilnic, dar sunt obligată și forțată de împrejurări. Am o perioadă între 3 și 6 luni, mai vedem după analize, eu sper să rămânem la 3 (râde), ca să pot să îi dau aceeași mâncare și a doua zi”, a declarat Tily Niculae pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...