EXCLUSIV

Tily din serialul “La Bloc” a ajuns pe perfuzii în spital. Cum se simte actrița. EXCLUSIV

Oana Pascaru 05.08.2021, 14:47
Tily din serialul “La Bloc” a ajuns pe perfuzii în spital. Cum se simte actrița. EXCLUSIV

Celebra actriță, Tily Niculae, care a jucat în serialul “La Bloc”, de la PRO-TV, a trecut marți noapte prin momente de cumpănă! Artista a ajuns de urgență la spital, cu salvarea, din cauza unor dureri de cap acute și abdominale insuportabile. În urma unor investigații medicale amănunțite aceasta a fost diagnosticată cu gastroenterită virală. Contactată de reporterii Impact.ro, vedeta ne-a mărturisit că se simte mult mai bine, ba mai mult și-a reluat vechile activități.

Tily din serialul “La Bloc” a ajuns pe perfuzii în spital. Cum se simte actrița. “Virusul e unul foarte agresiv”

Tily este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc! Aceasta are o familie unită, doi copilași pe care îi adoră și pe care încearcă să îi ferească de toate bolile din această perioadă. Însă, chiar și așa, iată că fericirea sa a fost umbrită zilele trecute de niște stări de rău care au necesitat îngrijiri medicale.

Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție. Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private, am venit eu după ea. Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie, a scris Tily Niculae, pe contul său de Instagram.

De asemenea, în urma analizelor Tily a dorit să își liniștească fanii de pe rețelele de socializare și să le zică rezultatul analizelor:

Analizele zic că este gastroenterită virală povestea. De la voi am primit zeci de mii de mesaje că ați trecut prin forța virusului și a fost horror. Al naibii e puternic, nu am ce zice. Pe seară am făcut un hematom de la branulă și m-am speriat rău, fiindcă brusc era o durere cruntă și eu rezist la durere. Doar stau carne vie cu psoriazisul vieții.

Contactată de reporterii Impact.ro, cu o voce zglobie și plină de optimism aceasta ne-a spus că se simte mult mai bine. Ba mai mult, muncește de zor ca până înainte să treacă prin această cumpănă:

Nu am stat internată. Am ajuns de urgență la spital pentru că mă simțeam foarte foarte rău. Însă, acum sunt bine, spăl rufe, fac clătite, mi-am revenit. Din câte am înțeles este un virus care se face de la mâinile nespălate, probabil că am pus mâinile pe cărucior și de la asta, altă chestie nu îmi explic. Virusul este unul foarte agresiv. Important este să nu ia copiii noștri, să fie sănătoși și bine.

Cum se simte Tily din serialul
Tily alături de copii și de soțul său

”Munca mea e în mediul online”

Tily ne-a mai mărturisit și faptul că nu a fost afectată de pandemie, ba din contră.

Sincer pe mine nu m-a afectat pandemia. Ne-am bucurat de această perioadă de liniște, am avut mai mult timp pentru noi. Activitatea mea profesională nu a fost afectată pentru că toată munca mea este în mediul online. Vreau să demarez din toamnă niște proiecte frumoase la care muncesc de ceva vreme. Nu pot să spun despre ce este vorba acum, voi vorbi la momentul potrivit, a conchis pentru Impact.ro, Tily.

Tily Niculae, probleme cu băiețelul ei

În ultima perioadă, Tily Niculae a trecut prin clipe de coșmar, după ce toată familia s-a infectat cu virusul SarsCov-2, iar băiețelul ei a avut de suferit din cauza antibioticului.

De azi simt că pot zâmbi iar! Tot nu treceau bubele de pe corpul lui. O lună, două, trei şi mă săturasem să tot încerc cu creme și cremuțe. Instinctul îmi spunea că este mult mai mult. Dar ce? Am luat doctorii la rând- dermatologia. (…) Apoi, alergologia (…). Știam că nu are alergii, cel puțin nu clinic și manifestate sub ochii mei. (…) M-am reconectat cu Ani Crețu. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Să i se reîntoarcă înzecit. Ea a fost cea care m-a ghidat să fac analiza Zonulin din scaun. Din această analiză am aflat că are sindromul intestinului permeabil. Mi-a explicat ca la un copil. Să înțeleg ușor. Cu răbdare, dragoste, empatie. După infecția cu covid, ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp, a povestit Tily Niculae.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe