Theo Rose știe deja numele bebelușului. A făcut alegerea înainte să afle că este însărcinată

Anca Manolica 15.11.2022, 11:26
Theo Rose știe deja numele bebelușului. A făcut alegerea înainte să afle că este însărcinată

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! La numai patru luni de când Theo Rose și Anghel Damian formează o relație, s-a aflat că artista ar fi însărcinată. Vedeta ar urma să nască la jumătatea anului viitor, și se pare că are are deja și un nume pregătit pentru bebeluș. Iată cum se va numi primul copil al frumoasei artiste.

Theo Rose și Damian Anghel vor deveni părinți pentru prima dată

Deși au mai puțin de jumătate de an de relație, se pare că lucrurile merg foarte bine între cântăreață și actor, iar relația se stabilizează din ce în ce mai mult. Potrivit Cancan, Theo Rose ar urma să devină mamă în luna iunie a anului viitor, dar artista nu a oferit nicio declarație pe marginea acestui subiect până acum.

Actorul din serialul Clanul a avut o relație lungă, de nouă ani de zile, cu celebra scenaristă Lia Bugnar. Între cei doi foști parteneri există o diferență de vârstă de 22 de ani, pe marginea căreia s-a discutat foarte mult. În situația în care, în cadrul fostei relații, regizorul nu a dus lucrurile la un alt nivel, anunțul că actuala lui iubită este deja însărcinată a uimit pe toată lumea.

Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată
Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată

Artista a ales deja numele bebelușului

Theo Rose a susținut nu de puține ori că își dorește un copil. Frumoasa cântăreață s-a declarat pregătită pentru acest pas și se pare că Anghel Damian este bărbatul în brațele căruia și-a regăsit liniștea și alături de care dorește să își întemeieze o familie.

În urmă cu câteva luni, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram, Theo Rose a vorbit cu urmăritorii săi despre un viitor copil și cum și-ar dori ca acesta să se numească. La acea vreme, antrenoarea de la Vocea României era într-un cuplu cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin.

Atunci, ea le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online că are chiar și o listă de nume, atât pentru băiat, cât și pentru fată.

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spunea Theo Rose pe Instagram, în luna aprilie a acestui an.

Citește și: Prima reacție a Liei Bugnar după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată. Ce a postat pe rețelele de socializare

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...