Teo Trandafir vorbește în premieră despre relația cu iubitul-șofer. ”Încep să cred din nou în căsătorie”

Iancu Andreea 20.02.2021, 17:25

Este de ani buni o figură emblematică pentru televiziunea din România. Teo Trandafir reușește să aducă zâmbetul pe buze telespectatorilor și fanilor săi, fiind totodată un exemplu de om echilibrat și mamă dedicată pentru că o crește frumos, de 16 ani, pe fiica sa Maia. Pentru că este extrem de discretă din fire, mulți se întreabă dacă prezentatoarea de la Kanal D are sau nu un partener. Recent, Teo Trandafir a vorbit despre relația cu iubitul-șofer, oferind detalii despre căsătorie.

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa personală

Carismatică, inteligentă și cu un simț al umorului extrem de dezvoltat, Teo Trandafir a cucerit publicul din România cu fiecare emisiune pe care a moderat-o. Cariera în televiziune a vedetei, care în prezent activează la postul Kanal D, a debutat în anul 1994, după ce a lucrat o perioadă ca realizator radio. Este extrem de bună în domeniul său, de-a lungul timpului semnând contracte cu majoritatea posturilor importante de la noi din țară. Însă, în ciuda carieri sale, cu care se poate mândri, Teo nu s-a putut bucura și de o viață amoroasă măcar la fel de strălucitoare.

Vedeta a trecut prin două mariaje care s-au încheiat printr-un divorț și își crește de 16 ani fiica, de una singură. Cele două au o relație superbă, se respectă și se completează reciproc, comportându-se adesea precum două prietene. În ciuda faptului că este fericită în această formulă, mulți s-au întrebat dacă în viața lui Teo Trandafir nu este loc și de un partener, mai cu seamă după ce au apărut zvonuri cu privire la iubitul-șofer al vedetei. Prezentatoarea a vorbit recent într-un interviu pentru click.ro despre mai multe aspecte din viața sa intimă.

Teo și fiica sa, Maia
Teo și fiica sa, Maia

Ce spune Teo Trandafir despre relația cu iubitul-șofer. ”Încep să cred din nou în căsătorie”

Deși este extrem de discretă în privința vieții sale personale, Teo Trandafir nu ascunde faptul că este fericită. În cadrul interviului, vedeta a explicat că este nevoie doar să privești modul în care o persoană se poartă pentru a putea descoperi dacă este un om iubit și fericit sau care împărtășește sentimente de iubire cu altcineva.

Absolut. Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare, a explicat Teo pentru click.ro.

Pe de altă parte, vedeta de la Kanal D nu exclude ideea unei noi căsnicii. Totodată, Teo privește noul mariaj mai degrabă ca un parteneriat social, în care ambele părți au de câștigat.

Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol, menționat vedeta.

Vedeta a vorbit despre tipul de bărbat care o atrage
Vedeta a vorbit despre tipul de bărbat care o atrage

Teo Trandafir: „Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine”

Prezentatoarea a oferit inclusiv cheia succesului unei relații cu ea. Teo a mărturisit într-un interviu anterior că apreciază să fie dominată de către partener, dar într-un mod subtil, fapt care denotă multă inteligență din partea acestuia. Acestea ar trebui să fie o parte dintre calitățile care să o incite pe vedetă în privința unui personaj masculin, în viața sa.

Voiam să îi spun unei înfumurate că: am o mașină mai proastă decât a ta și un șofer mai deștept decât tine. Există oameni mai deștepți decât mine și asta mă luminează. Îmi place să fiu într-un continuu sărut intelectual. Eu nu suport un bărbat mai prost decât mine. Nu e nicio bucurie la treaba asta. Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine. Trebuie să fie mai deștept decât mine fără să îmi arate pentru că mă enervează. Trebuie să fiu într-o relație în care să nu fiu constrânsă. Nu suport niciun fel de autoritate, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...