Cum arată casa lui Teo Trandafir. A dat milioane pe ea, dar este uluitor ce îi lipsește

Iancu Andreea 05.01.2021, 14:49

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din televiziune, care a adunat mai bine de 20 de ani în fața camerelor de filmare. Discretă din fire, vedeta de la Kanal D a deschis ușa căminului său în fața publicului telespectator și le-a arătat tuturor unde locuiește alături de Maia, fiica sa. Casa lui Teo Trandafir este deosebită, potrivită cu personalitatea celor două, însă îi lipsește un element la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Casa lui Teo Trandafir. Unde locuiește prezentatoarea alături de fiica sa

Locul în care te simți acasă nu trebuie neapărat să fie și proprietatea ta, iar Teo Trandafir dovedește că nu are nevoie de o construcție pe numele său pentru a se simți confortabil. Vedeta de televiziune a ajuns la concluzia că o investiție pe termen lung o dezavantajează și astfel a optat pentru o locuință cu chirie. Casa lui Teo Trandafir este una pe care o împarte cu fiica sa adolescentă, Maia, cele două locuind în zona Pipera din Capitală. Și pentru că realizăm conexiuni permanent, prezentatoarea și tânăra Maia au simțit că se leagă ceva încă de la prima vizionare a noului cămin.

Iar motivul ține de faptul că locuința este cu adevărat specială, fiind situată într-o zonă cu spațiu verde, dar beneficiând și de o amenajare aparte, la prima vedere rigidă însă extrem de primitoare. Acomodarea a fost destul de ușoară pentru cele două, care s-au mutat în urmă cu mai bine de trei ani de zile în urma unei nevoi de schimbare. Potrivit casepractice.ro, Teo Trandafir și Maia petrec timpul împreună în camera de zi, acolo unde canapeaua confortabilă și televizorul le sunt prieteni de nădejde la vizionat filme.

Pe de altă parte, bucătăria open space, dotată cu toate cele necesare într-o casă, a determinat-o pe Teo să renunțe la gătitul intensiv. Prezentatoarea a mărturisit că își dorește să țină departe de locuința sa mirosul de mâncare gătită și astfel a ales să consume preparate raw, pentru o alimentație cât mai sănătoasă, dar nu ezită să comande diverse și prin firmele de catering. Pricepută în bucătărie, chiar Maia mărturisind că adoră rețeta de pizza fără blat a mamei sale, Teo este pasionată și de ceaiuri. Iar dulapul plin de accesorii și ingrediente pentru servirea ceaiului o dau de gol.

Teo Trandafir împreună cu fiica sa, Maia
Teo Trandafir împreună cu fiica sa, Maia

Decizia neașteptată a prezentatoarei TV. Ce lipsește cu desăvârșire din casa ei

Mereu atentă la educația fiicei sale, care se dovedește a fi o tânără extrem de conștiincioasă, Teo a luat o decizie la care mulți nu s-ar fi așteptat. Pentru a se bucura de cât mai mult timp împreună, atunci când vedeta și fiica sa se întâlnesc acasă. seara, după emisiune, prezentatoarea a hotărât să nu își instaleze internet wireless în casă. Vedeta de la Kanal D a mărturisit în cadrul interviului pentru postul de televiziune că preferă să utilizeze doar opțiunea de internet de pe telefonul mobil, fără a mai apela la o firmă specializată. Astfel, Maia beneficiază de acces și conexiune cu colegii săi de clasă și prietenii, în timp ce lipsa internetului din casă le asigură conversații prețioase una cu cealaltă.

Urmăriți Impact.ro și pe