Ce a făcut Teo Trandafir în tinerețe. Chiar vedeta Kanal D a recunoscut: ”Se uitau la noi pentru că eram tinere!”

Madlen Moraru 23.07.2020, 14:15

Teo Trandafir e una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea Kanal D a recunoscut ce a făcut în anii de tinerețe. În mod neașteptat, a oferit astfel de detalii pe post, chiar în emisiunea ei.

Ce a făcut Teo Trandafir în tinerețe

Teo Trandafir își ține adesea fanii la curent cu activitățile cotidiene și prin diverse postări în mediul online. Aceasta a recunoscut însă în cadrul emisiunii sale de pe Kanal D că în anii de tinerețe a avut o preocupare neașteptată. Vedeta a povestit că a făcut armata, dar și ce momente a înfruntat cu mult curaj în acea perioadă. În prezent în vârstă de 52 de ani, Teo a petrecut perioada pandemiei cu noul virus în special în compania fiicei sale adoptive, Maia, de 16 ani.

Ce a făcut Teo Trandafir în tinerețe. Chiar vedeta Kanal D a recunoscut ”Se uitau la noi pentru că eram tinere
Teo Trandafir a dezvăluit că a făcut armata în anii de tinerețe

Anunțul că a făcut armata când avea vârsta adolescenței, nu foarte departe de cea a fiicei sale, a fost făcut chiar de către Teo. Vedeta pare să fi acumulat foarte multă disciplină încă din anii de tinerețe și a mărturisit că au existat și situații mai puțin plăcute, nu tocmai recomandate celor slabi de înger.

Chiar vedeta Kanal D a recunoscut: ”Se uitau la noi pentru că eram tinere!”

“Am făcut armata la termen redus, în Panduri. Erau niște orgolii acolo, de neimaginat. Doamnele căpitan se uitau la noi pentru că eram tinere, aveam 18-19 ani, unele dintre noi arătau bine, iar lor nu le cădea bine. Ne puneau să facem târâș pe coate. La un moment dat a văzut căpităneasă un șobolan mort și ne-a dat Salt, înainte!, târâș pe coate, până la șobolan. Vedeam cum se apropie șobolanul, nu puteam să mă ridic în picioare, așa că a trebuit să-mi demonstrez că pot să trec peste!”, a povestit Teo Trandafir, în cadrul emisiunii ei de la Kanal D.