Telespectatorii pot primi acasă meniurile din finala Chefi la Cuţite. Ce trebuie să facă

Ioana Bucur 09.06.2021, 09:16
Telespectatorii pot primi acasă meniurile din finala Chefi la Cuţite. Ce trebuie să facă

Surpriză uriașă pentru fanii celebrului cooking show. Telespectatorii pot primi acasă meniurile din finala Chefi la cuțite. Antena 1 a pregătit un concurs inedit pentru cei care vor să se bucure de „experiența Chefi”. Ce trebuie să facă.

Telespectatorii pot primi acasă meniurile din finala Chefi la cuțite

Finala acestui sezon Chefi la cuțite a pregătit o surpriză delicioasă fanilor emisiunii. Antena 1, în parteneriat cu Tazz by eMag, a organizat un concurs special, ce sigur îi va încânta pe susținătorii concurenților care ajung până în ultima etapă a competiției.

Telespectatorii pot primi acasă meniurile din finala Chefi la cuțite, iar livrarea se va face chiar de cei trei finaliști.

Telespectatorii pot primi acasă meniurile din finala Chefi la Cuţite
Telespectatorii pot primi acasă meniurile din finala Chefi la Cuţite

Ce trebuie să facă

Pentru a participa la concursul Chefi la cuțite, fanii emisiunii trebuie să completeze, până pe 14 iunie, un formular special postat pe pagina oficială, meniudefinală.a1.ro, în care li se va cere să menționeze și pe care dintre echipe o susțin și ce anume au apreciat cel mai mult în sezonul 9 al show-ului culinar.

Trei răspunsuri vor fi alese câștigătoare, considerate cele mai creative, câte unul pentru fiecare dintre cele trei echipe pregătite de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Cred că o bună parte dintre fanii acestei emisiuni şi-ar dori să deguste preparatele pe care le văd la Chefi la cuţite. Iar acum, vor avea ocazia să comande chiar preparatele finaliştilor sezonului 9. Mă bucur că de data aceasta îşi vor putea satisface toate poftele printr-o simplă comandă şi se vor bucura de cele mai bune farfurii ale acestui sezon, farfurii de top, gătite chiar de cei mai buni concurenţi. Mai greu o să le fie să se decidă ce să comande mai întâi…”, a declarat chef Sorin Bontea.

Câștigătorii care vor primi acasă meniurile din finala Chefi la cuțite, sezonul 9, vor fi anunțați pe 15 iunie. Participanţii care nu au reuşit să câştige pot să comande meniurile din finală pe aplicaţia Tazz by eMag.

Cei care se pot înscrie la concursul organizat de Antena 1 și Tazz by eMag trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să aibă domiciliu stabilit în România
  • să se afle în București sau Ilfov în ziua înmânării premiului
  • să aibă cont valabil pe aplicația Tazz by eMag.

Doar câteva ediții ne despart de marea finală Chefi la cuțite, sezonul 9. Potrivit Antena 1, marea bătălie se va da pe 15 și 16 iunie, fiind împărțită în două ediții.

Urmăriți Impact.ro și pe