Clipe de panică la Chefi la cuţite. Lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău în timpul emisiunii. A fost nevoie de intervenţia medicilor

Ioana Bucur 07.06.2021, 12:40
Clipe de panică la Chefi la cuţite. Lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău în timpul emisiunii. A fost nevoie de intervenţia medicilor

Au fost clipe de panică la Chefi la cuțite. În timpul emisiunii, lui chef Florin Dumitrescu i s-a făcut rău. Medicii au intervenit de urgență când au văzut în ce stare era. Ce a pățit, de fapt, juratul emisiunii de la Antena 1.

Clipe de panică la Chefi la cuţite. Lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău în timpul emisiunii

Emoții mari în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Lui chef Florin Dumitrescu i s-a făcut rău în timpul filmărilor și a avut nevoie de intervenția medicilor. Juratul a anunțat că nu se simte bine, că are o durere mare în piept și la nivelul spatelui și că i s-au tăiat picioarele. Potrivit acestuia, totul a început în momentul în care a trecut pe lângă masa de lucru a echipei lui Sorin Bontea și a simțit mirosul din oala sub presiune în care se fierbea burtă.

Speriat, juratul nu a mai putut continua filmările și s-a retras, pentru o vreme, până a început să se simtă mai bine. Chiar și așa, a recunoscut că nu își mai amintește foarte multe lucruri din probă, din battle.

„Am trecut pe la echipa lui Bontea fix când scoteau aerul din oala sub presiune în care fierbeau burta. În momentul ăla mi s-a făcut rău. Mi s-a pus un val așa de ceață, nu mai eram bun de nimic. A venit un miros… de mi-a întors stomacul. Am amețit. Din momentul ăla, eu nu mai țin minte foarte multe lucruri din probă, din battle. Am ieșit afară. Mi-a luat tensiunea. Aveam tensiunea foarte mică”, a spus Florin Dumitrescu.

Clipe de panică la Chefi la cuţite. Lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău în timpul emisiunii
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

„Am simțit că nu mai pot să stau în picioare”

Juratul Chefi la cuțite a povestit că abia reușea să se țină pe picioare și că a avut nevoie de câteva minute până să își revină. Senzația a fost atât de puternică, a mai spus Florin Dumitrescu, încât i-a fost teamă să nu i se fi declanșat un icter mecanic.

„M-a lovit un miros și mi-e frică să nu-mi declanșat vreun icter mecanic. Nu mai pot. M-a pus în genunchi. O durere foarte nasoală în capul pieptului și-n spate. M-am speriat un pic. Am luat o pastilă că nu mai sunt om, mi s-au tăiat picioarele. Am reușit să mă ridic, am intrat un pic în platou, dar am simțit că nu mai pot să stau în picioare. Am zis că-mi iau pauză, că nu mai pot”, a adăugat Florin Dumitrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...