Care este concurenta de la chefi la cuțite care a prins ”aere de vedetă”. Face tot posibilul să profite de aparițiile la Antena 1

Daria Petrescu 05.06.2021, 09:59
Care este concurenta de la chefi la cuțite care a prins ”aere de vedetă”. Face tot posibilul să profite de aparițiile la Antena 1

Chefi la cuțite” este unul dintre cele mai urmărite show-uri culinare. De-a lumgul edițiilor, mai mulți concurenți s-au făcut remarcați prin preparatele prezentate în fața juraților. Unora le-a adus și celebritatea, aparițiile în cadrul emisiunii aducându-le notorietate. Așa s-a întâmplat și în cazul unei concurente din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Care este concurenta de la chefi la cuțite care a prins ”aere de vedetă”

Chef Cătălin Scărlătescu a avut în echipa lui una dintre cele mai frumoase concurente de la „Chefi la cuțite”. Este vorba despre Andra Mihail. Din păcate, pentru ea drumul în bucătărie s-a obrit brusc și asta pentru că a fost deja eliminată într-una din edițiile trecute.

De când a apărut la Antena 1, însă, mulți urmăritori au fost de părere că tânăra a prins ”aere de vedetă”. Și asta pentru că aparițiile sale în mediul online au fost mai multe și mai „picante”. De pe Instagram nu lipsesc imaginile provocatoare, iar odată cu participarea la show, aceasta și-a făcut cont nou de Tik Tok, unde postează diverse filmulețe. Evident, urmăritorii au crescut vizibil, semn că Andra și-a atns scopul.

Cine este Andra Mihail

Andra Mihail are 30 de ani, locuiește în Constanța și este antreprenor. Aceasta a declarat că gătitul o relaxează și și-a dorit enorm să ajungă în echipa lui Cătălin Scărlătescu. A și reușit, de altfel. Din păcate, ultimul preparat gătit a scos-o din concurs.

Andra Mihail
Andra Mihail

„De vreo 10 ani gătesc mai serios. De pe la vreo 20 de ani, de când am plecat de acasă. Îmi place să gătesc de toate: dulciuri, mâncare, sarmale, ciorbă de perișoare, d-astea grele.

Toată lumea mă subestimează. Mi se spune că „vai, ești frumoasă, arăți bine, ești tânără, ai o atitudine de divă. Cum să fii tu la cratiță? Ce știi tu să faci, că nu știi să fierbi un ceai?’ Ei, nu-i așa’, a spus Andra Mihail la Chefi la cuțite.

Andra Mihail a fost funcționar public timp de doi ani de zile

„Sunt fost funcționar public. De ceva timp, mă ocup cu niște afaceri prin Constanța, pe timp de vară. A, fost funcționar public pe la 27 de ani. Am lucrat pe două compartimente: fonduri europene și administrarea domeniului public și privat. Începusem să mă plictisesc. Mi-am dat seama că job-ul ăsta nu este pentru mine. Doi ani am lucrat’, a povestit Andra Mihail, în audiții la Chefi la cuțite.

Andra Mihail a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”

Concurenta a transmis un mesaj pe rețelele sociale, după eliminarea ei. Alături de mesaj a publicat și o serie de fotografii din seara care i-a adus eliminarea.

„Atât s-a putut! Am trăit o experiență senzațională pe care nu o voi uită niciodată. M-am distrat, am râs, m-am mai și supărat, dar a fost minunat. Am cunoscut oameni faini, am învățat multe lucruri și sunt mândră pentru faptul că, am făcut parte din familia Chefi la cuțite și că am ajuns până în acest punct.

Am avut parte de oameni care m-au lăudat dar și oameni care m-au criticat. Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea”, a scris Andra Mihail pe contul său de Instagram.