De ce primeşte Sorin Bontea mai mulţi bani decât colegii lui de la „Chefi la cuţite”. S-a aflat tot acum

Ioana Bucur 07.06.2021, 09:05
De ce primeşte Sorin Bontea mai mulţi bani decât colegii lui de la „Chefi la cuţite”. S-a aflat tot acum

Aduc audiențe impresionante pentru Antena 1, sunt plătiți regește, dar nu în mod egal. S-a aflat de ce primește Sorin Bontea mai mulți bani decât colegii lui de la „Chefi la cuțite”.

De ce primește Sorin Bontea mai mulți bani decât colegii lui de la „Chefi la cuțite”

De nouă sezoane, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu fac echipă în cel mai urmărit cooking-show din România. „Chefi la cuțite” este una dintre cele mai importante producții Antena 1, aducând, cu fiecare ediție, audiențe impresionante. În aceste condiții, era de așteptat ca cei trei chefi să fie plătiți pe măsură. Vorbim despre venituri de mii de euro, dar nu egale.

S-a aflat de ce primește Sorin Bontea mai mulți bani decât colegii lui de la „Chefi la cuțite”. Potrivit unor surse ce s-au confesat redacției Impact.ro, diferența o face faptul că, dintre cei trei, Bontea are cea mai vastă experiență în bucătărie, numărându-se în top cinci cei mai buni bucătari de la noi din țară.

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape trei luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucătărie, numărându-se în topul celor mai buni cinci bucătari din România”, au dezvăluit surse pentru Impact.ro.

Sorin Bontea este și campion la numărul de sezoane câștigate de concurenții din echipa sa la „Chefi la cuțite”. A bifat de două ori mai multe victorii decât Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Dintre cei opt premianți ai emisiunii, patru au fost îndrumați de el. Ceilalți doi jurați au doar câte două sezoane câștigate în palmares.

De ce primeşte Sorin Bontea mai mulţi bani decât colegii lui de la
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Nu este pasionat doar de gastronomie. Talentul secret cu care și-a uimit fanii

Noul an a venit cu un nou hobby pentru vedeta Antena 1. Fanii săi au fost uimiți când Sorin Bontea a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip cu el cântând la chitara electrică.

„La a 40-a încercare de înregistrare. Degetele le am varză, nu mai pot. Poate îmi iese de data asta, cine știe. Nu mă las, nu mă las. Cât de cât acolo”, le-a mărturisit Sorin Bontea celor din mediul online în timp ce cânta la chitară.

Fanii au recunoscut imediat melodia și l-au umplut de felicitări pe celebrul bucătar: „Tennesse Whiskey/ Bravo Chef. Felicitari”, „Hai, Sorine, că ai de muncă”, „La cât de complexă este melodia, interpretarea este foarte bună!”, „Bravo, ești într-o continuă evoluție!”, „Sună chiar bine, faci progrese”, „My fav chef!!” – au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...