Sute de tineri, petrecere într-un club din Iași. Ce greșeală gravă au comis

Andrei Cezar 15.06.2020, 08:15
Sute de tineri, petrecere într-un club din Iași. Ce greșeală gravă au comis

Tinerii cu chef de distracție nu au putut fi opriți de regulile impuse de autorități. Sute de petrecăreți s-au distrat într-un club din Iași fără a ține cont de distanțarea socială, în timp ce măștile de protecție au lipsit cu desăvârșire.

Petrecere într-un club din Iași cu sute de tineri

Chiar dacă autoritățile recomandă evitarea aglomerației și purtarea măștilor de protecție, odată cu relaxarea unor măsuri, cum ar fi redeschiderea teraselor și a localurilor în aer liber, unii oameni tind să nu se mai gândească la sănătatea lor și a celor din jur și încalcă regulile menite să limiteze transmiterea noului virus.

Și cum vara este anotimpul distracției, mulți tineri nu vor să piardă nicio ocazie de a se simți bine. Așa cum s-a întâmplat în Vama Veche, unde petrecăreții s-au distrat fără a mai ține cont de regulile de distanțare socială regulă, același lucru s-a petrecut și în Iași.

Un club în aer liber a dat startul petrecerilor în acest weekend, iar tinerii s-au înghesuit la propriu, ca în vremurile de dinainte de pandemie, fără a se mai gândi la protecția lor sau a celor din jur.

Potrivit publicației Ziarul de Iași, se pare că nici administratorii clubului Tiki Village, acolo unde s-a ținut petrecerea, nu ar fi luat măsuri concrete pentru ca tinerii să respecte regulile de distanțare. Pe imaginile surprinse de un participant la eveniment se vede clar cum unii oameni stau chiar ”lipiți” de cei de lângă ei.

Evenimentele aunnțate din timp, pe Facebook

Petrecereile în aer liber pentru weekendul ce tocmai a trecut au fost anunțate din timp de reprezentanții clubului, pe pagina de Facebook.

„Știm c-abia așteptați weekendul, noi la fel! Iată tot ce trebuie să știi despre weekendul acesta: evenimentele în aer liber încep de la ora 22.00 (vineri și sâmbătă), intrarea este 15 RON pentru domni, iar doamnele & domnișoarele au intrarea din partea locației. Rezervările se preiau telefonic”, se arată în mesaj.

Tot pe pagina de socializare, în seara respectivă organizatorii au anunțat că „la ora 02:00 se închide poarta, ca să știți”.

Până în acest moment, organizatorii petrecerii și reprezentanții poliției din Iași nu au furnizat un punct de vedere față de cele întâmplate.

Sute de tineri, petrecere într-un club din Iași. Ce greșeală gravă au comis
Sute de tineri, petrecere într-un club din Iași. Ce greșeală gravă au comis
Urmăriți Impact.ro și pe