Surpriză mare în serialul Vlad de la Pro TV, chiar în această seară. Ce urmează să se întâmple

Ana Anitoiu 26.10.2020, 19:41
Surpriză mare în serialul Vlad de la Pro TV, chiar în această seară. Ce urmează să se întâmple

Fanii serialului ”Vlad” de la Pro TV vor avea parte de o surpriză mare, chiar în episodul ce va fi difuzat în această seară. Ce urmează să se întâmple îi va lăsa mască pe mulți telespectatori.

Ce personaj nou apare în serialul ”Vlad” de la Pro TV

În distribuția serialului ”Vlad” de la Pro TV apare un personaj nou, chiar în această seară, de la ora 20:30. Este vorba despre un procuror șef foarte priceput, un bun profesionist, numit Petre Toteanu. Acesta este intepretat de actorul Marius Manole.

Procurorul jucat de Marius Manole va investiga povestea lui Adrian Anuței din serialul ”Vlad” de la Pro TV. Acest personaj va fi foarte important în derularea scenariului.

“Este primul rol într-un serial, în ultimii ani am stat mult pe scenă. Eu sunt obișnuit să pot controla lucrurile. Acum însă voi sta în fața televizorului și nu voi putea schimba nimic, asta mă sperie.

Sper că fanii serialului Vlad să mă accepte. Sunt curios să văd cum vor reacționa cei care mă știu mai mult de la teatru”, a spus actorul Marius Manole.

Marius Manole
Marius Manole

Scene fierbinți între două personaje din serialul ”Vlad”

De asemenea, în această seară, fanii serialului ”Vlad” de la Pro TV vor vedea scene fierbinți între două personaje. Clara, interpretată de Monica Bîrlădeanu, şi Ivana, intepretată de Raluca Aprodu, vor intra într-un joc al seducţiei.

”Ce le aseamănă pe cele două este faptul că amândouă au avut o viață destul de dificilă și fiecare s-a descurcat cum a putut. Cred că sunt două femei care au suferit mult și care nu au avut parte de multă susținere în viață. Tot ce au făcut, au făcut singure.

Diferența e că personalitatea Carlei e una mai puternică și a ales să lupte, iar Ivana a ales să se autodistrugă. Deși relația dintre ele începe abrupt, ea va evolua cumva neașteptat, atât pentru public, cât și pentru personajele din serial. Ivana este o femeie neiubită. Și se agață de oricine îi oferă puțină iubire. Cred real că Ivana are nevoie să fie iubită. Și atât. Simplu.

Nu am mai jucat niciodată cu Monica. De știut, ne știam așa cum ne știm cumva toți din breaslă noastră mică. A fost tare drăguț să lucrăm împreună. Am râs mult. Monica are autoironie și umor și eu respect foarte mult calitățile astea. Evident, când trebuia să filmăm, eram serioase”, a povestit, pentru Click.ro, Raluca Aprodu, actrița care joacă rolul Ivanei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...