Ce făcea Andreea Esca pentru bani înainte să aibă un salariu uriaș la Pro TV. „M-am dus direct la magazin”

Andreea Bisinicu 26.10.2020, 15:23
Ce făcea Andreea Esca pentru bani înainte să aibă un salariu uriaș la Pro TV. „M-am dus direct la magazin”

Ce făcea Andreea Esca pentru bani înainte să aibă un salariu uriaș la Pro TV. „M-am dus direct la magazin”. Știrista a povestit cum își câștiga existența înainte să fie la pupitrul știrilor de la PRO TV.

Ce făcea Andreea Esca pentru bani înainte să aibă un salariu uriaș la Pro TV

Când spui PRO TV spui, automat, Andreea Esca. Jurnalista este figura emblematică a postului de televiziune de mai bine de 20 ani. Andreea Esca una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi din țară.

Pe cât este ea de populară, pe atât de dezbătut a fost salariul ei, de-a lungul timpului. Curioșii au încercat să afle, de-a lungul decadelor, care este suma care îi intră, lunar, în cont faimoasei știriste.

Însă, tu știi ce făcea Andreea Esca înainte să fie angajată la PRO TV? Din ce își câștiga existența? Chiar dacă subiectul salariului său rămâne un mister, prezentatoarea știrilor de la PRO TV a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, din ce și-a câștigat primii bănuți și cum i-a cheltuit.

Se pare că Andreea Esca a simțit chemarea micului ecran, încă de când era copil. Jurnalista a povestit că a făcut figurație într-un film pentru copii, când avea doar câțiva ani. Banii câștigați nu au fost mulți, dar suficienți cât să-și satisfacă un mic capriciu – să-și cumpere cerceii preferați.

„Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei.”, a dezvăluit Andreea Esca.

Andreea Esca, la Radio Europa FM
Andreea Esca, la Radio Europa FM

Ce marcă de mașini preferă Andreea Esca?

Se pare că prezentatoarea de știri multă experiență în domeniul mașinilor. Vedeta PRO TV a mărturisit că a condus de-a lungul timpului o Dacie și un Cielo, mașini pe care le-a îndrăgit mult, dar acum a venit timpul să treacă la ceva mult mai luxos și, evident, mult mai rapid. Andreea Esca a mărturisit că este un fan al mărcii Mercedes, iar în prezent deține un bolid cu o valoare de peste 50.000 de euro.

Vedeta este foarte mulțumită de dotările pe care i le oferă acest vehicul, susținând este o mașină sigură și foarte rapidă. Așadar, Andreea Esca a decis că va rămâne de acum încolo la această marcă, unele dintre principalele motive fiind confortul și siguranța.

„Am condus multe mașini pana acum. Prima mea mașina a fost o Dacie și eram atât de incantata de ea încât, după terminarea programului, ma ofeream sa duc pe toată lumea acasă. După Dacie, am avut un Cielo și tot asa. Am luat mașinile treptat, într-o ordine fireasca, crescătoare, și m-am oprit la Mercedes și cred ca aici voi rămâne”, a spus Andreea Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe