Surpriză în cazul lui Mario Iorgulescu. Cine e judecătorul la care a ajuns dosarul

Iancu Andreea 24.08.2020, 08:26
Surpriză în cazul lui Mario Iorgulescu. Cine e judecătorul la care a ajuns dosarul

Mario Iorgulescu este în plin proces, după ce a primit acuzația de omor. Tânărul a ucis un bărbat în timp ce se afla la volanului bolidului său, conducând drogat, cu viteză mare prin Capitală. Acum, dosarul său a ajuns pe masa unui judecător surpriză.

Cine este judecătorul care analizează dosarul lui Mario Iorgulescu

Dosarul de omor al lui Iorgulescu Jr. ajunsese pe masa unui magistrat cu probleme. Judecătorul, care trebuia să ofere un verdict privind acuzația de omor a tânărului, a fost sancționat de nenumărate ori pentru fapte grave. Deși a fost exclus din magistratură, judecătorul a reușit să aibă câștig de cauză după o contestație.

Procesul în care este judecat Mario Iorgulescu pare să nu se îndrepte către finalizare. Iar asta se întâmplă din cauza faptului că dosarul său a ajuns să fie analizat de către un judecător cu probleme. Acesta din urmă are un trecut mai puțin lăudabil. El a fost sancționat pentru abateri disciplinare, ba chiar exclus din magistratură în urmă cu trei ani. Cu toate acestea, o contestație a deciziei de excludere l-a readus la tribunal, potrivit spynews.ro.

Deși trebuia să judece dosarul lui Iorgulescu Jr., magistratul a decis să se retragă din acest caz. Cererea sa de abținere a fost chiar și aprobată.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a dus la decesul unui tânăr
Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a dus la decesul unui tânăr

Ce se întâmplă cu iubita victimei lui Mario Iorgulescu

Procurorii au stabilit că pe data de 8 septembrie 2019, Mario ar fi fost beat și drogat la volanul bolidului său de lux. Bărbatul a condus cu viteză foarte mare prin Capitală, uitând de regulile de circulație. Astfel, fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident teribil, care s-a soldat cu moartea unui tânăr. Ulterior, șoferul a fugit în Italia pentru a se trata de rănile suferite în impact.

Totuși, lucrurile nu au rămas așa. Iubita celui ucis de Mario Iorgulescu a făcut o plângere penală pe numele său. Femeia încearcă să dovedească faptul că Iorgulescu Jr. a folosit mașina de lux ca pe o armă.

„Arăt faptul că formulez această plângere penală potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider că modul în care a acționat, în calitate de conducător auto, a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-vă să aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv reținerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia. Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul său ca pe o armă, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. (…) Doresc să achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, conform spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...