Exclusiv. Tatăl victimei lui Mario Iorgulescu cere măsuri extreme în dosar. ”Se încearcă o mușamalizare! Copilul nostru e în pământ!”

Alexandra Andrei 06.03.2020, 17:54
Exclusiv. Tatăl victimei lui Mario Iorgulescu cere măsuri extreme în dosar. ”Se încearcă o mușamalizare! Copilul nostru e în pământ!”

Magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat, cu o zi în urmă, în ceea ce privește cererea de arestare preventivă, pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF este acuzat de omor calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. După ce joi a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, tatăl victimei lui Mario Iorgulescu a reacționat foarte dur.

Tatăl victimei lui Mario Iorgulescu cere măsuri extreme în dosar

Daniel Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, ar fi împlinit vârsta de 25 de ani, la finalul lunii februarie. Părinții acestuia sunt copleșiți de durere, în continuare. Mai ales că în cele șase luni de când și-au pierdut copilul au fost nevoiți să aibă răbdare pentru a fi pronunțată decizia oficială, din partea autorităților române, care s-au ocupat de acest caz.

Tatăl lui Dani Vicol a răbufnit, de curând, și a transmis că nu crede că este nimic în neregulă cu fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Decizia în cazul arestării fiului șefului LPF nu este una definitivă, după cum au mai transmis magistrații, în urmă cu o zi.

Exclusiv. Tatăl victimei lui Mario Iorgulescu cere măsuri extreme în dosar Se încearcă o mușamalizare Copilul nostru e în pământ
Dani Vicol (foto dreapta) a fost ucis în urma accidentului de mașină provocat de Mario Iorgulescu, în luna septembrie din 2019

”Se încearcă o mușamalizare! Copilul nostru e în pământ!”

Tânărul responsabil de incidentul rutier, care s-a dovedit a fi mortal în cazul lui Dani, în luna septembrie din 2019, ar beneficia în prezent și de o asistentă personală. Totodată, din spusele familiei lui Mario Iorgulescu, se mai știa recent că acesta se află în afara țării, în perioada de refacere.

Accidentul de mașină pe care l-a provocat i-ar fi lăsat răni grave, însă tatăl victimei lui este sceptic la toate acestea. Bărbatul a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, ce crede că se întâmplă, de fapt, cu Mario, dar și la ce demersuri vor apela rudele băiatului ucis. Oamenii cer să fie luate măsuri extreme, fiind vorba despre o altă expertiză medicală, solicitată în momentul de față. Totul cu scopul de a putea dovedi că Mario Iorgulescu este apt să îşi săvârşească pedeapsa.

„Noi nu credem că Mario are ceva, ci că se încearcă o mușamalizare. Vrem o contraexpertiză cu o comisie de medici stabilită de noi. Nu va scapă basma curată acest om, în ciuda pilelor lui taică-su’. El nu se simte bine? Păi copilul nostru e în pământ, nu a mai rămas nimic din el”, a declarat tatăl lui Dani Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, în exclusivitate.

Urmăriți Impact.ro și pe