Lovitură de teatru în cazul lui Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă chiar acum

Diana Radu / 16.08.2020, 17:23
Lovitură de teatru în cazul lui Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă chiar acum

Tribunalul București a anunțat vineri trimiterea lui Mario Iorgulescu în judecată și faptul că acesta a fost dat în urmărire internațională. A trecut aproape un an de când fiul președintului LPF încearcă să fugă de lege. Unde se ascunde acum acesta?

Unde s-ar ascunde Mario Iorgulescu

După accidentul rutier în care a fost implicat și în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața, Mario Iorgulescu a fost internat la o clinică din Italia, după care i s-a pierdut urma. De aproape un an autoritățile încearcă să-l aducă pe fiul președintului LPF în fața judecătorilor pentru a răspunde pentru fapta comisă.

La două zile după ce Tribunalul București l-a trimis în judecată pe Mario pentru omor din culpă s-a aflat și unde se ascunde acesta. Potrivit unor surse judiciare, fiul președintelui LPF urmează să ajungă după gratii cât de curând.

„Mario Iorgulescu se află în Italia, dar nu într-un spital. Poliția din Italia au primit ordinul de arestare, însă încă nu l-au pus în practică, nu știm nici noi de ce. Conform procedurilor, acum, că a fost trimis în judecată, italienii ar trebui să îl aresteze și să îl extrădeze pe inculpat în cel mai scurt timp. Noi sperăm că este vorba de o săptămână, două, însă nu ține de competența noastră”, au declarat surse judiciare pentru Playtech.

mario iorgulescu, tribunalul bucuresti, ordin de arestare
Unde s-ar ascunde Mario Iorgulescu

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu a urcat la volanul mașinii primite cadou de la tatăl său, un Aston Martin, în valoare de 250.000 de euro și a gonit pe străzile Capitalei cu peste 200 km/h. Mai mult, acesta nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Audi, care se afla staționat la semafor, așteptând culoarea verde. În urma impactului, tânărul care se afla la volanul Audi-ului a murit pe loc.

Mario Iorgulescu a fost și el grav rănit, însă a fost preluat imediat de o ambulanță iar starea lui de sănătatea a fost stabilizată. La spital, acesta a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, după care familia l-a scos din țară în mare secret și l-a dus la o clinică privată din străinătate. În momentul producerii accidentului, Mario Iorgulescu se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar și sub influența substanțelor interzise.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI