Lovitură de teatru în cazul lui Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă chiar acum

Diana Radu 16.08.2020, 17:23
Lovitură de teatru în cazul lui Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă chiar acum

Tribunalul București a anunțat vineri trimiterea lui Mario Iorgulescu în judecată și faptul că acesta a fost dat în urmărire internațională. A trecut aproape un an de când fiul președintului LPF încearcă să fugă de lege. Unde se ascunde acum acesta?

Unde s-ar ascunde Mario Iorgulescu

După accidentul rutier în care a fost implicat și în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața, Mario Iorgulescu a fost internat la o clinică din Italia, după care i s-a pierdut urma. De aproape un an autoritățile încearcă să-l aducă pe fiul președintului LPF în fața judecătorilor pentru a răspunde pentru fapta comisă.

La două zile după ce Tribunalul București l-a trimis în judecată pe Mario pentru omor din culpă s-a aflat și unde se ascunde acesta. Potrivit unor surse judiciare, fiul președintelui LPF urmează să ajungă după gratii cât de curând.

„Mario Iorgulescu se află în Italia, dar nu într-un spital. Poliția din Italia au primit ordinul de arestare, însă încă nu l-au pus în practică, nu știm nici noi de ce. Conform procedurilor, acum, că a fost trimis în judecată, italienii ar trebui să îl aresteze și să îl extrădeze pe inculpat în cel mai scurt timp. Noi sperăm că este vorba de o săptămână, două, însă nu ține de competența noastră”, au declarat surse judiciare pentru Playtech.

mario iorgulescu, tribunalul bucuresti, ordin de arestare
Unde s-ar ascunde Mario Iorgulescu

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu a urcat la volanul mașinii primite cadou de la tatăl său, un Aston Martin, în valoare de 250.000 de euro și a gonit pe străzile Capitalei cu peste 200 km/h. Mai mult, acesta nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Audi, care se afla staționat la semafor, așteptând culoarea verde. În urma impactului, tânărul care se afla la volanul Audi-ului a murit pe loc.

Mario Iorgulescu a fost și el grav rănit, însă a fost preluat imediat de o ambulanță iar starea lui de sănătatea a fost stabilizată. La spital, acesta a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, după care familia l-a scos din țară în mare secret și l-a dus la o clinică privată din străinătate. În momentul producerii accidentului, Mario Iorgulescu se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar și sub influența substanțelor interzise.

Urmăriți Impact.ro și pe