Surpriză de proporții la Chefi la cuțite. Scărlătescu s-a trezit în platou cu „nevasta” lui. Ce a urmat

Stan Filon 09.05.2023, 22:16

Surpriză de proporții pentru Cătălin Scărlătescu în cea de-a 20-a ediție Chefi la cuțite! Celebrul bucătar a avut ocazia să se revadă cu două dintre colegele sale de la America Express, emisiunea-fenomen de la Antena 1, unde Scărlătescu a participat alături de iubita sa, Doina Teodoru.

Surpriză de proporții pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite

Așadar, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză la ultima ediție Chefi la cuțite, unde au pășit Bianca Adam și Mikey, mama ei. Cele două au făcut o echipă foarte unită la America Express, emisiune unde Cătălin Scărlătescu a participat alături de iubita sa, Doina Teodoru.

Fostele concurente de la America Express s-au prezentat cu un preparat care i-a lăsat mască pe cei trei jurați. Au gatit varza călită cu ciolan, însă o variantă reinterpretată. Chef Bontea a crezut că a fost preparată cu slănină, Dumitrescu a spus că are gust bun, însă Cătălin Scărltescu a fost cel mai impresionat. Surpriza a fost și mai mare atunci când a văzut cine a gătit preparatul! S-a ridicat și le-a îmbrățișat pe cele două, iar chef Dumitrescu a rămas surprins de întâlnirea respectivă. Chiar a spus că „a fost un altfel de Scarlatescu, bucuros”.

Surpriza de proportii pentru Catalin Scarlatescu la Chefi la cutite
Surpriza de proportii pentru Catalin Scarlatescu la Chefi la cutite

Chef Cătălin Scărlătescu și-a revăzut „soția”

Dar cum le-a prezentat Scărlătescu pe cele două concurente colegilor săi? Ei bine, acesta a spus: „Vă fac cunoștință cu Bie și cu nevastă-mea! Pardon, cu mireasă-mea!”, a fost reacția complet neașteptată pe care a avut-o Cătălin Scărlătescu atunci când le-a revăzut pe Bianca Adam și Mikey, mama ei. Si-au amintit de momentul în care Scărlătescu și Mikey au fost nevoiți să se „căsătorescă” la una dintre probele de la America Express.

Bianca Adam a vorbit și ea despre America Express și despre ce a însemnat pentru ea și mama ei experiența trăită în emisiunea de la Antena 1. A făcut confesiuni complete chiar în timp ce reinterpreta varza cu ciolan.

„Am avut momente, de când m-am întors, în care îmi spuneam în interiorul meu că m-aș întoarce în America, acolo unde efectiv nu aveam de nimic și de niciunele, doar pentru faptul că aici e o altă junglă și câteodată îți vine efectiv să iei un rucsac în spate și să alergi. În afară de asta am avut și foarte multă adrenalină, două săptămâni de adrenalină întruna. Aveam momente în care îmi tresărea corpul și mă gândeam că trebuie să prind o mașină, că trebuie să mă trezesc că cine camera… Ieși foarte greu din starea aia, foarte greu”, a fost dezvăluirea pe care a făcut-o Bie Adam, în timp ce gătea. Cele două foste concurente America Express au primit cele trei cuțite, dar și cutitele de argint pentru prieteni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...