Cine este Bie Adam de la America Express. Scandalul uriaș în care a fost implicată

Cazacu Alexandru 20.01.2023, 13:37

America Express a început duminică, 15 ianuarie, la Antena 1. În cel de-al cincilea sezon al emisiunii, concurenții vor fi purtați prin America de Sud, pe un traseu de peste 7.000 de kilometri. Printre cele nouă echipe care vor parcurge Drumul Aurului se numără și cea formată din Bie Adam și mama sa, Mihaela. Află în continuare cine este Bie Adam. Tânăra are aproape 2 milioane de urmăritori pe YouTube.

Cine este Bie Adam, una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut din România

Bianca Alexandra Adam (Bie) s-a născut pe 28 iulie 1997, la Craiova. Conform informațiilor apărute în mediul online, Bie Adam studiat la Liceul de Artă „Marin Sorescu” din Craiova, are 1,65 m înălțime, este roșcată și are ochii verzi.

Cine este Bie Adam? În mediul online, ea este cunoscută drept „Tequila”, fiind una dintre cele mai urmărite și apreciate creatoare de conținut din țara noastră. În caz că nu știați, Bie Adam are peste 1,7 milioane de subscriberi pe YouTube și 1 milion de urmăritori pe Instagram.

Primul video postat de vloggeriță pe YouTube s-a intitulat „50 de lucruri despre mine”. Clipul a fost filmat în camera tinerei, pe când aceasta avea doar 14 ani. Deși nu a avut prea mult succes cu acel videoclip, Bie nu a renunțat, iar astăzi a ajuns una dintre cele mai urmărite influencerițe de șa noi din țară.

Vezi și Cine este Pufeh de la America Express. Din ce face bani de fapt!

Bie Adam, agresată de un dezvoltator imobiliar

În urmă cu câțiva ani, Bie a fost victima unei scene violente. Mai exact, tânăra vloggeriță a fost agresată de un dezvoltator imobiliar, chiar în apropierea locuinței sale. Se pare că bărbatul a lovit-o în plină stradă. Bie Adam a povestit întâmplarea pe canalul său de YouTube.

Conform relatărilor creatoarei de conținut, totul a pornit de la o bucată de marmură spartă, în momentul în care Bie a parcat mașina aproape de imobilul deținut de agresor. Lucrurile au devenit și mai tensionate, după ce agresorul care a pus-o să-și mute mașina a devenit violent. Ulterior, bărbatul i-a luat telefonul tinerei și a lovit-o cu o bară de fier.

„A ieșit, direct, foarte pornit pe noi și ne-a zis ceva în genul: Nu vezi că mi-ați rupt marmura, așa se parchează?….Mi se pare puțin imposibil să fi trecut eu cu mașina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu. Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de construcții….și mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forța lui.

Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în fața poliției a fost din nou, încă o următoare traumă. M-a panicat reacția lui și a prietenilor lui care m-au amenințat de față cu poliția”, povestea, la vremea respectivă, Bie Adam.

În urma acestui episod neplăcut, Bianca a depus plângere împotriva agresorului său.

Cine este Bie Adam
Cine este Bie Adam de la America Express

Citește și Cine este Bruja de la America Express!

Bie Adam participă la America Express alături de mama sa

Bianca Adam și mama ei, Mihaela, formează una dintre cele nouă echipe care au acceptat să participe la competiția de pe Drumul Aurului. Nu cu mult timp în urmă, Bie a vorbit despre prima experiență de la America Express.

„De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate! În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ceea ce am văzut acolo”, a declarat Bie potrivit a1.ro.

Tânăra vloggeriță știe că se poate baza oricând pe sprijinul mamei sale, iar acum ele formează o echipă super-haioasă.

Află și Cine sunt Jean Gavril și Dinu de la America Express!

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...