Surpriză de proporții! Emisiunea care a revenit, azi, la PRO TV. Anunț oficial

Iancu Andreea 21.09.2020, 10:35
Surpriză de proporții! Emisiunea care a revenit, azi, la PRO TV. Anunț oficial

O veste neașteptată i-a surprins pe telespectatorii PRO TV. Începând de astăzi, aceștia vor putea urmări din nou o emisiune apreciată a postului. Anunțul oficial al televiziunii este surprinzător.

iLikeIT revine pe micile ecrane

Pasionații de tehnologie vor avea un motiv în plus de bucurie dacă urmăresc programele postului PRO TV. Astfel, începând din data de 21 septembrie, diminețile vor beneficia de un plus de informații noi. Corespondentul Știrilor PRO TV, Iulia Ionescu, va furniza telespectatorilor informații din internet și tehnologie în fiecare dimineață. De luni și până vineri, noua emisiune iLike IT va putea fi urmărită în cadrul Știrilor PRO TV.

Această lansare din grila de toamnă vine în contextul în care suntem tot mai conectați cu ajutorul internetului, în ciuda distanței fizice. De asemenea, este important să analizăm ce influență are online-ul în viața noastră, mai cu seamă de când digitalizarea unor sisteme vitale începe să capete amploare.

Așadar, începând cu data de 21 septembrie, în fiecare dimineață, Știrile PRO TV vor căpăta o notă și mai actuală datorită tehnologiei.

Noua prezentatoare iLikeIT de la PRO TV
Noua prezentatoare iLikeIT de la PRO TV

Iulia Ionescu, noua gazdă de la iLikeIT

Revenirea emisiunii de succes din domeniul tehnologiei vine și cu o premieră. Noua gazdă iLikeIT este o prezență proaspătă, cu o minte ageră. Deși cel care a consacrat acest format este George Buhnici, acum figura lui este înlocuită cu cea a unei tinere pasioante de tehnologie și actualitate.

„Nu este un secret pentru nimeni faptul că tehnologia ne-a ajutat extraordinar de mult în ultimele luni. Am găsit în noi resurse pe care nici nu știam că le avem și am reușit să ne continuăm activitățile de zi cu zi. Mă refer la antreprenori, profesori, elevi, părinți, medici sau chiar la noi, la jurnaliști, iar în următoarea perioadă vom încerca să vă prezentăm cât mai mulți oameni de genul acesta, dar și soluții digitale, care să vă ajute în tot ceea ce faceți.”, explică Iulia Ionescu, conform comunicatului oficial.

Începând cu 21 septembrie, temele abordate de către Iulia Ionescu vor fi cele despre Social Media, tehnologie 5G, dar și fake news sau războaie digitale. Noi povești și personaje vor aduce în discuție educația digitală, dar mai cu seamă lecția oferită de pandemie. Totodată, subiectul elevilor care participă la școala online și soluțiile pentru acest examen pe care trebuie să îl treacă omenirea vor fi discutate. În cadrul emisiunii iLikeIT se vor căuta răspuns la multele întrebări legate de tehnologie.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...