PRO TV și-a anunțat grila de toamnă. Producții noi intră pe post. Ce se întâmplă cu Las Fierbinți și Vocea României

Ioana Nechifor 28.08.2019, 12:57
PRO TV și-a anunțat grila de toamnă. Producții noi intră pe post. Ce se întâmplă cu Las Fierbinți și Vocea României

Las Fierbinți, Vocea României, dar și producții noi se vor regăsi în grila de toamnă PRO TV. Ce se vede și când se vede, în acest sezon, la postul tv, puteți afla din materialul următor! Ce surprize pregătește PRO TV pentru telespectatorii săi, dar și care sunt producțiile pe care mizează în această toamnă!

Grila PRO TV pentru această toamnă

Revin producții vechi, dar se alătură și producții noi în grila PRO TV pentru această toamnă!

Seriale și show-uri nou-nouțe, filme unul și unul, lansări și premiere, super vedete și viitoare vedete: totul pentru o toamnă sub semnul spectacolului suprem. SPECTACOLUL PRO. La PRO TV începe o toamnă cum nu s-a mai văzut, se arată în comunicatul postului de televiziune.

PRO TV și-a anunțat grila de toamnă. Ce producții se vor vedea în acest sezon
Producții noi în grila de toamnă PRO TV

În fiecare zi în prime time, de luni până duminică, telespectatorii pot urmări la PRO TV știri obiective și bine documentate, producții locale în care emoția, empatia, umorul, curiozitatea, vocea și adaptabilitatea sunt elemente principale, dar și filme care au adus miliarde de dolari în box office.

Când începe Vocea României la PRO TV

Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu, cei 4 jurați de la Vocea României
Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu, cei 4 jurați de la Vocea României

Dacă e vineri, e Vocea României! Sezonul nouă îi aduce pe Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu ca antrenori, iar Pavel Bartoș, gazda show-ului, e mai mult decât pregătit să spună să fie voce! În fiecare vineri, de la 20:30, Vocea României va aduce 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live.

Filme în premieră la PRO TV

Cele 40 de filme în premieră la PRO TV din această toamnă au adus încasări de peste 9 miliarde de dolari în box office. Regizori și actori de calibru, producții internaționale, dar și comedii românești îndrăgite vor fi difuzate în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00 și 22:00, numai la PRO TV.

Când începe Vlad la PRO TV

De la 20:30, în fiecare luni începând cu 9 septembrie, al doilea sezon al serialului VLAD aduce mai multă dramă și mai multă acțiune, iar dragostea se intensifică.

Vlad revine cu sezonul 2 la PRO TV
Vlad revine cu sezonul 2 la PRO TV

Sezonul vine și cu noutăți în distribuție: Elvira Deatcu și Anda Sârbei le vor interpreta pe Delia și Iulia, care vor scoate la iveală o nouă trăsătură a lui Vlad: cea de protector.

Cum se va difuza MasterChef la PRO TV

MasterChef, în această toamnă la PRO TV
MasterChef, în această toamnă la PRO TV

Show-ul culinar de divertismentMasterChef revine la PRO TV, pe 9 septembrie, de la 22:30. Și continuă în primele patru zile ale săptămânii. De luni până joi, Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și artistul și expertul în vinuri Cosmin Tudoran vor decide soarta celor care visează să obțină șorțul MasterChef!

Când începe sezonul 16 Las Fierbinți la PRO TV

Nici nu are rost să spunem prea multe. Sezonul 16. Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun. Același umor, situații absurde, viața își continuă cursul firesc.

Las Fierbinți a ajuns la sezonul 16
Las Fierbinți a ajuns la sezonul 16

Comic, imprevizibil și real, anunță PRO TV despre noul sezon Las Fierbinți, care se va vedea din 10 septembrie, în fiecare marți și joi, de la 20:30.

Profu’ vine la PRO TV

E nonconformist, rebel, carismatic și are o misiune grea: să-și pună amprenta pe educația elevilor dintr-o clasă cu probleme. Mișu (Andi Vasluianu) devine în scurt timp ca un magnet pentru elevi și, prin metodele lui… mai puțin ortodoxe, le câștigă inimile și încrederea. Iar totul se complică atunci când apare Ana Casian (Aida Economu) în peisaj. Adică profa.

Profu', un nou serial în grila PRO TV
Profu’, un nou serial în grila PRO TV

Serialul se va difuza, în fiecare marți, la 21:30, începând din 10 septembrie, la PRO TV.

Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie

Miercurea, din 11 septembrie, de la 20:30, este programat un nou sezon Visuri la cheie.

Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie
Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie

Dragoș Bucur și echipa de arhitecți formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu sunt pregătiți să ofere șansa la un nou început pentru 13 visuri. Oameni puternici, care au povești de viață impresionante vor surprinde în fiecare ediție prin curajul și puterea de a merge mai departe.

Șef sub acoperire, la PRO TV

De joi, 19 septembrie, imediat după Las Fierbinți (și înainte de MasterChef), de la 21:30, vine un Șef sub acoperire la PRO TV. Companii mari, ale căror produse/servicii le folosim cu toții, vor avea, timp de mai multe zile, un “nou angajat”: șefii companiilor intră sub acoperire și trec la muncă – mătură străzi, împart colete, fac blatul de pizza și multe altele.

Șef sub acoperire, la PRO TV
Șef sub acoperire, la PRO TV

Reușesc ei oare să descopere ce funcționează și ce nu în propriile companii, si, mai ales, se descurcă ei în postura de simpli angajați?

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe