Anunț șoc în lumea televiziunii! O vedetă PRO TV părăsește postul tv, după 15 ani. Ce urmează să facă

Redacția IMPACT 23.10.2019, 15:41
Anunț șoc în lumea televiziunii! O vedetă PRO TV părăsește postul tv, după 15 ani. Ce urmează să facă

Timp de 15 a fost unul dintre oamenii din marea familie PRO TV, iar acum a decis să facă o schimbare majoră. Anunțul i-a luat prin surprindere pe apropiați și, cu siguranță, și telespectatorii vor fi la fel de surprinși. În scurt timp, vedeta nu va mai putea fi urmărită pe micul ecran, iar cariera ei va cunoaște o altă direcție.

Anunț șoc în lumea televiziunii! O vedetă PRO TV părăsește postul tv, după 15 ani

Plecare importantă din trustul PRO! Telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură emisiunea pe care o prezintă, iar în scurt timp vor fi nevoiți să își ia rămas bun de la gazda acestei producții

După 15 ani, George Buhnici a decis să părăsească postul tv, după o carieră impresionantă pe care și-a dezvoltat-o în cadrul stației tv.

George Buhnici a decis să plece de la PRO TV
George Buhnici a decis să plece de la PRO TV

Emisiunea iLikeIT va continua, însă cu un alt format, dar și cu o altă gazdă, sunt informațiile furnizate de PRO TV.

În plus, pe lângă George Buhnici, și coprezentatorul de la iLikeIT, a decis să părăsească postul tv. Conform paginademedia.ro, Marian Andrei va prelua managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de George Buhnici.

„Voi reveni cu detalii după anunțul oficial al Pro TV”, a declarat, scurt, George Buhnici, pentru Paginademedia.ro.

Ce va face Buhnici, după ce a plecat de la PRO TV

Buhnici are o serie proiecte lansate în online pe care își va concentra atenția. Unul dintre ele este cavaleria.ro. Pe partea de platforme online se mai regăsesc buhnici.ro, dar și casebune.ro. Așadar, după ce a plecat de la PRO TV, cariera lui va căpăta alt contur și se va orienta și mai mult pe proiectele din zona digitală.

Pe pagina de facebook, George Buhnici are peste 200.000 de aprecieri, iar pentru proiectele sale online a avut grijă să își construiască o echipă puternică, formată din oameni cu o experiență solidă în domeniu.

Urmăriți Impact.ro și pe