Sumele câștigate de vedetele de la „Ferma”. Cine a primit cei mai mulți bani

Andreea Bisinicu 30.10.2020, 10:21
Sumele câștigate de vedetele de la „Ferma”. Cine a primit cei mai mulți bani

Sumele câștigate de vedetele de la „Ferma”. Cine a primit cei mai mulți bani. Te așteptai la cine este pe primul loc? Câți bani au făcut în doar câteva săptămâni.

Ce sume au câștigat vedetele de la „Ferma”

Nu e ușor să fii vedetă în România și nici nu e ușor să participi la un reality show precum este „Ferma”. Stresul, probele dificile și munca fizică pot fi solicitante pentru oricine.

Din păcate, criza generată de pandemie a tăiat și din banii câștigați de vedete la „Ferma”, fiind considerată, în sezoanele trecute, o mină de aur pentru persoanele publice care au participat.

În acest an, concurenții au plecat acasă cu mai puțini bani din concurs decât în anii trecuți. Mai mult, oamenii spun că sumele pe care le câștigă, în general, vedetele sunt mult mari decât onorariul primit în urma participării la showul de pe PRO TV.  Cine a câștigat cel mai mult? Cine a luat cei mai puțini bani?

Sezonul actual din „Ferma” a fost la un pas de a nu se mai realiza, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreagul mapamond.

Din fericire, producătorii au decis să dea undă verde showului și să se filmeze la pădurea Cocani, din județul Dâmbovița, aceeasi locație folosită și în primul sezon al emisiunii, din 2015. Însă, din cauza restricțiilor care au venit odată cu pandemia de COVID-19, bugetul alocat emisiunii a fost mai mic decât în edițiile anterioare.

Ce sume de bani au primit vedetele pentru a participa la Ferma 2020
Ce sume de bani au primit vedetele pentru a participa la Ferma 2020

Cine a primit cei mai mulți bani

Sumele câștigate de vedetele de la „Ferma”. Cine a primit mai mulți bani. Potrivit VIVA, „Ferma”2020 s-a filmat timp de 37 de zile, în lunile august și septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro pe zi.

De asemenea, înainte de a participa, fiecare concurent, în parte, a stat cinci zile în izolare, pentru a se asigura că totul este în regulă. Tot Viva scrie că cei de la Click! au aflat care sunt sumele de bani cu care au fost plătite vedetele care au participat la „Ferma” 2020:

  • George Burcea a fost plătit cu 20.000 euro
  • Anda Adam a câștigat 25.000 euro
  • Cezar Ouatu a primit 4.500 euro
  • Giulia Nahmany a luat 5.000 euro
  • Paul Diaconescu a plecat acasă cu 15.000 euro
  • Anna Lesko a făcut rost de 27.000 euro
  • Vivianei Sposub i-au intrat în cont 27.000 euro
  • Bogdan Stoica a fost recompensat cu 11.000 euro

Restul concurenților care au ajuns în finală au strâns peste 30.000 euro, iar despre Augustin Viziru se zvonește că ar fi marele câștigător al acestui sezon și că ar fi primit premiul cel mare de 50.000 euro.

George Burcea și Viviana Sposub se pot declara cei mai norocoși și fericiți concurenți ai acestui sezon „Ferma”. Pe lângă sumele zdravene de bani care le-au intrat în conturi, cei doi au plecat acasă cu ceva mult mai valoros: iubirea. Actorul s-a îndrăgostit de frumoasa asistentă TV și trăiesc, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi nu sunt primii care formează un cuplu în cadrul Fermei. Sezonul trecut, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-a căsătorit la câteva luni după ce s-au cunoscut în cadrul showului de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI