Dezvăluirile care aruncă în aer Ferma de la PRO TV. Ce concurentă recunoaște unde și cu câți bărbați a făcut amor

Andreea Bisinicu 21.10.2020, 14:53

Situație tensionată la „Ferma” de pe PRO TV. Ce s-a întâmplat după ce Augustin Viziru s-a alăturat celorlalți fermieri. Cine este noul fermier șef.

Cine a pierdut duelul cu Augustin Viziru. Provocarea cu șobolani

Venirea lui Augustin Viziru la „Ferma” a stârnit valuri de controverse în rândul concurenților. Actorul nu doar s-a alăturat celorlalte vedete la „Ferma”, dar a reușit să câștige și duelul cu George Piștereanu. 

Astfel, Augustin Viziru a devenit noul fermier șef al competiției. Mandatul lui a început cu o deviză neașteptată: „Pauzele lungi și dese…cheia marilor succese”. Momentul a fost imortalizat într-o fotografie, pe care George Piștereanu a postat-o pe contul său de Instagram.

Augustin Viziru e noul fermier sef la Ferma
Augustin Viziru e noul fermier sef la Ferma

„Eu ma pricep foarte bine la funcția de Vice. Multă bafta, sa ai un mandat demn de urmat!”, a scris actorul pentru fratele lui Lucian Viziru.

Mihaela Rădulescu le-a dat sarcini noi, care i-au dat peste cap pe concurenți. Prima misiune? Să pregătească mălai din două tone de porumb. Asta a fost cum a fost, dar a doua sarcină i-a lăsat fără cuvinte. Băieții au fost nevoiți să le care pe fete în brațe, până în bucătărie. 

Oboseala și-a spus cuvântul! Au cedat atunci când au primit, fiecare, câte doi șobolani de care trebuie să aibă grijă!

În această seară, noii prieteni vor deveni aliații lor într-o luptă contra vitezei! Cine va reuși să-și consolideze relația cu animalele de companie și să câștige proba? vedem diseară, la „Ferma” de la 22.30, numai la PRO TV.

Dezvăluirile care aruncă în aer Ferma de la PRO TV. Ce concurentă recunoaște unde și cu câți bărbați a făcut amor
Dezvăluirile care aruncă în aer Ferma de la PRO TV. Ce concurentă recunoaște unde și cu câți bărbați a făcut amor

Ce concurentă recunoaște unde și cu câți bărbați a făcut amor

Muncă, muncă, dar mai trebuie și distracție, nu? Concurenții vor juca „adevăr sau provocare”. Jocul va fi șansa perfectă pentru a afla câți parteneri sexuali a avut Anna Lesko și care este locul public în care a făcut amor. Răspunsurile ei îi vor capta atenția Giuliei Nahmany.

„Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic pe care vă doresc să-l simțiți”, va fi concluzia Giuliei care va atrage atenția tuturor colegilor! 

Urmează o seară cu răsturnări de situație, cu o probă pentru mâncare și o potențială recompensă care va scoate la iveală reacții total neașteptate! Ce decizie va lua fermierului șef cu privire la duelistul săptămânii care va readuce conflictele în casă?

Aflăm diseară, în „Ferma: Orășeni vs. Săteni” de la 22:30, numai la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe