EXCLUSIV

Sumele astronomice cheltuite de o cunoscută cântăreață de la noi pentru a se trata de Covid-19: ”Virusul ăsta îți dă o stare depresivă”

Oana Pascaru 07.04.2021, 20:15
Sumele astronomice cheltuite de o cunoscută cântăreață de la noi pentru a se trata de Covid-19: ”Virusul ăsta îți dă o stare depresivă”

Îndrăgita solistă Celia a trecut prin momente grele. Celia, soțul și mama ei, toți diagnosticați cu Covid-19, au fost internați de urgență, în urmă cu două săptămâni, doctorii reușind să le salveze viața. Celebra artistă ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre acest necaz, dar și despre costurile tratamentului, de aproape 5.000 de euro.

Celia: ”Nu m-am uitat la bani, așa a fost să fie. A fost o binecuvântare de la Dumnezeu că am reușit să scăpăm cu toții”

“În fața morții și a bolii nimeni nu mai are nicio putere, indiferent de cine este!”, ne-a mărturisit Celia, când am întrebat-o cum se simte, după cele 14 zile de spitalizare, timp în care doctorii s-au luptat să îi salveze viața. Cântăreața, care fusese diagnosticată cu Covid-19, ne-a mărturisit că a trecut prin clipe de coșmar:

Am fost în spital, am avut ceva probleme de sănătate după ce am avut coronavirus. Și înainte de a mă infecta credeam că este virusul acesta. Mama este încă pe oxigen, a avut plămânul afectat 75%. S-au cheltuit destui bani în spital, eu am scos din buzunar 8.000 de lei, mama cam 11.000 de lei, soțul meu vreo 7.000 de lei. Nu m-am uitat la bani, așa a fost să fie. Sunt mulțumită că am scăpat cu bine cu toții. A fost o binecuvântare de la Dumnezeu că am reușit să scăpăm cu toții. Virusul acesta îți mai dă și o stare depresivă, nu doar boala în sine, ne-a spus Celia.

Celia alături de soțul său
Celia alături de soțul său

”Sper ca, din 2022, să revină totul la normal și să pot urca din nou pe scenă, în fața fanilor și să pot cânta”

Totodată, fosta solistă a trupei Elegance ne-a mai mărturisit că îi e dor de o reîntâlnire cu fanii și că speră ca, în viitorul apropiat, să revină în fața publicului:

Îmi este dor de scenă, este un lucru firesc. Sper ca, din 2022, să revină totul la normal și să pot urca din nou pe scenă în fața fanilor și să pot cânta.

Vedeta s-a confruntat cu un adevărat coșmar din pricina Covid-19
Vedeta s-a confruntat cu un adevărat coșmar din pricina Covid-19

Celia și-a “strigat” durerea pe Internet: “Experiența COVID-19 a fost un coșmar pentru mine, pentru noi”

Vestea că îndrăgita cântăreață de muzică ușoară și membrii familiei ei au fost internați timp de 14 zile la spitalul din Deva, la Terapie Intensivă, a fost făcută chiar de Celia, pe rețelele sociale:

Experiența COVID-19 a fost un coșmar pentru mine, pentru noi. Totuși, n-am cuvinte să-i mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni. Am fost internați două săptămâni, în Spitalul din Deva, secția Infecțioase, și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile, de la infirmiere, asistente până la minunata doamna doctor Oniciuc Antonela, cea care ține închegată această echipa minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dansa, scria Celia, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe