Cântăreața Celia, mesaj copleșitor de pe patul de spital. Prin ce coșmar a trecut. “Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții”

Cristian Cojocaru / 04.04.2021, 18:55
Cântăreața Celia, mesaj copleșitor de pe patul de spital. Prin ce coșmar a trecut. “Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții”

Temutul virus afectează în continuare foarte multe persoane în întreaga lume. Persoane celebre ajung pe patul de spital, fiind și cazul cunoscutei cânterețe Celia. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook chiar din spitalul în care este internată.

Celia a transmis un mesaj emoționant de pe patul de spital

Una dintre cele mai cunoscute artiste din România, Celia, trece printr-o perioadă grea. Artista se află internată în spital din cauza infectării cu Covid-19, iar aceasta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. Aflată în Spitalul din Deva, hunedoreanca a ținut totodată să mulțumească medicilor care au îngrijit-o și care au dat dovadă de profesionalism.

”Experiența “COVID-19 “ a fost un cosmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni.

Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile…. de la infirmiere, asistente până la minunata Doamnă dr. Oniciuc Antonela cea care ține închegată această echipă minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa”, apare în mesajul postat de Celia.

Celia a transmis un mesaj emotionat de pe patul de spital
Celia a transmis un mesaj emotionat de pe patul de spital

Artista și-a făcut prieteni pe perioada internării

Printre mulțumirile adresate întregii echipe din cadrul spitalului, Celia a mărturisit și că și-a făcut o prietenă pe perioada internării în spital.

”În momentele de disperare în care simți că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplator. Mulțumiri enorme promtitudinii Dr cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia.

De asemenea enorme mulțumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă, Garofița Vizitiu și întregii echipe. Regret că n-am reușit să vă rețin tuturor numele, nici măcar fețele. Vă vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune. Vă mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu ! Dumnezeu să vă protejeze pe toți!” a continuat artista.

Anterior, Celia povestea într-un interviu acordat pentru Fanatik faptul că pandemia a ajutat-o  să petreacă mai mult timp cu familia. Artista a mai declarat că în această perioadă s-a simțit mult mai fericită și că perioada petrecută în casă, deși a fost una destul de grea, a ajutat-o să petreacă mai mult timp alături de copiii săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI