Suma uriașă pe care Andreea Bălan a pierdut-o la proces. Greșeala pe care a făcut-o vedeta

Andreea Bisinicu / 18.11.2020, 16:16

Suma uriașă pe care Andreea Bălan a pierdut-o la proces. Greșeala pe care a făcut-o vedeta. Abia acum s-a aflat. Ce sumă enormă a pierdut blondina la proces.

Suma uriașă pe care Andreea Bălan a pierdut-o la proces

Problemele nu se mai termină pentru Andreea Bălan. După divorțul de actorul George Burcea, pandemia de coronavirus care i-a anulat multe dintre concerte și problemele de sănătate care au dus-o pe patul de spital și a fost la un pas de operație, Andreea Bălan mai primește încă om lovitură.

Vedeta a pierdut 90.000 de euro într-un proces care durează de 13 ani, pentru a pune stăpânire pe un imobil. Potrivit celor de la wowbiz.ro, pentru care a Andreea Bălan plătise această sumă ca avans pentru achiziționarea unui apartament de lux de trei camere, într-un cartier nou situat în zona Baicului.

Proiectul, însă, nu a fost finalizat niciodată. Banii s-au dus iar păgubiții au rămas și fără resurse și fără proprietate. Tribunalul București a respins dosarul, acum două săptămâni, însă hotărârea se pare că nu este definitivă.

De ce nu s-a putut rezolva situația? Pentru că firma care a început ridicarea complexului imobiliar a intrat în insolvență în anul 2010, iar pentru a acoperi datoriile, lichdatorul a încercat să vândă patru blocuri la licitație.

Suma cerută a fost de 10 milioane euro, pe care nimeni nu a achitat-o. Conform specialiștilor, ar fi nevoie de aproximativ șapte milioane euro pentru ca proiectul să poate fi dus la bun sfârșit.

Andreea Balan este jurata a emisiunii „Te cunosc de undeva!” de opt ani de zile
Andreea Balan este jurata a emisiunii „Te cunosc de undeva!” de opt ani de zile

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint

După ploi iese, întotdeuana, soarele. Asta s-a întâmplat și în cazul Andreei Bălan. După multe ghinioane și întâmplări neplăcute care au făcut-o și mai puternică decât era, frumoasa blondină zâmbește din nou. A găsit dragostea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, iar acum lucrurile par să se așeze pentru artistă și familia ei.

După divorțul dureros de George Burcea, tatăl copilelor sale, Andreea Bălan susține că a învățat o lecție importantă – aceea de a nu mai expune viața ei amoroasă în mod public. Momentan, artista este fericită alături de noul ei iubit, însă preferă să rămână discretă în privința relației:

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşează. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important sa ai sustinere, un sprijin”, a declarat Andreea Bălan, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI