Banii câștigați de Andreea Bălan din Youtube. Canalul ei este urmărit de sute de mii de români

Elena Avramescu 12.11.2020, 10:09
Banii câștigați de Andreea Bălan din Youtube. Canalul ei este urmărit de sute de mii de români

După ce a cucerit cu piesele sale, Andreea Bălan nu s-a oprit aici iar acum domină Youtube-ul, acolo unde prezintă vlogurile sale cu toate momentele speciale din viața ei. Este urmărită de sute de mii de români, iar asta înseamnă că are câștiguri extrem de frumoase. Află câți bani încasează Andreea Bălan de la YouTube.

Banii câștigați de Andreea Bălan din Youtube

Povestea canalului de YouTube al Andreei Bălan începe în anul 2018. Artista a dezvăluit că, inițial, clipurile postate îl aveau în prim-plan pe tatăl fetițelor ei, George Burcea, dorind, astfel, să îi crească notorietatea sau chiar să îl ajute să obțină propriul cooking show. De cele mai multe ori, Andreea Bălan posta filmulețe în care se gătea, în familie, Burcea fiind adevăratul star din bucătărie.

Vlogul Andreei Bălan a continuat și după despărțirea de George Burcea, transformându-se înr-un jurnal video al Andreei Bălan. Artista împărtășește cele mai emoționante momente petrecute alături de cele două fiice ale sale, Ella și Clara, ce le pregătește de mâncare, cum se îmbracă, cum se ocupă de casă, dar și călătoriile în care merge.

Citește continuarea pe Știri din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...