Dezvăluire uluitoare a Vivianei Sposub despre Andreea Bălan. Ce avea în casă e de necrezut

Iancu Andreea 14.11.2020, 15:02
Dezvăluire uluitoare a Vivianei Sposub despre Andreea Bălan. Ce avea în casă e de necrezut

Viviana Sposub a devenit recent noua iubită a lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Deși acum pe cele două le leagă tocmai partenerul de viață, între Viviana Sposub și Andreea Bălan a existat și întrecut o conexiune. Concurenta de la Ferma a făcut o dezvăluire neașteptată despre artistă.

Ce a spus Viviana Sposub despre Andreea Bălan

În ciuda faptului că relația dintre Andreea Bălan și fostul soț George Burcea este una ușor tensionată, noua iubită a bărbatului nu a evitat să vorbească despre artistă. Astfel, în cadrul unei dintre edițiile emisiunii Ferma, de la PRO TV, Viviana Sposub a făcut o dezvăluire incredibilă despre Andreea Bălan. Aceasta lucra alături de Andreea Antonescu, când a mărturisit că în copilărie era fan al trupei Andre.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova”, i-a spus asistenta TV Andreei Antonescu, într-una dintre edițiile Ferma.

Iar subiectul Andreea Bălan a revenit în discuție și într-o altă zi, tot în companiei colegei sale de trupă. Viviana a dezvăluit astfel că obișnuia să aibă postere pe pereți cu cele două artiste.

”Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a spus Viviana.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu
Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu

Cum a reacționat Andreea Bălan la prima întâlnire cu Viviana Sposub

Subiectul este unul controversat, mulți dorindu-și să obțină o părere a artistei despre noua iubită a lui George Burcea. Totuși, cea care a dezvăluit cum s-a comportat Andreea Bălan cu Viviana este chiar concurenta de la PRO TV. Viviana Sposub a povestit că și-a dorit extrem de mult să le cunoască pe cele două fete din trupa Andre și de aceea a participat la un concert de-al lor. Pentru că se afla în primul rând, Viviana a reușit să îi atragă atenția chiar Andreei Bălan.

”Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a spus Viviana Sposub la emisiunea Ferma.

Și pentru că această discuție dintre Andreea Antonescu și Viviana Sposub a avut loc în cadrul competiției, Anda Adam a încercat să afle ce crede iubita lui George despre situația actuală a relației cu fostul soț al artistei. Totuși, Viviana nu a răspuns acestei provocări.

”Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...