Suma colosală pe care o plătește Andreea Marin la școala privată unde învață fiica ei. Doar anii de gimnaziu au costat 90.000 de euro

Beatrice Dumitru 18.11.2022, 22:36
Suma colosală pe care o plătește Andreea Marin la școala privată unde învață fiica ei. Doar anii de gimnaziu au costat 90.000 de euro

Andreea Marin se mândrește cu fiica sa Violeta, pe care o are din căsătoria cu Ștefan Bănică. Și ca orice părinte, vedeta pune pe primul loc educația acesteia și de aceea a înscris-o la o școală privată, unde condițiile sunt dintre cele mai bune, dar și taxele sunt pe măsură. Iată ce sumă plătește Andreea Marin pentru studiile Violetei.

Ce taxe plătește Andreea Marin pentru școala fiicei sale

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică învață la o școală cu predare în limba engleză din București, iar diferențele sunt foarte mari în ceea ce privește învățământul de stat. Dar și taxele sunt pe măsură, deși Zâna Surprizelor a spus că școala este una cu un buget moderat în comparație cu altele.

Potrivit informațiilor apărute în presă, doar înscrierea la școala unde învață fiica Andreei Marin costă 1.000 de euro, iar pentru cinci ani de educație se plătește un total de 11.125 de euro. Aici se mai adaugă 800 de euro pentru masă. Pentru anii de gimnaziu. Andreea Marin în jur de 90.000 de euro pentru educația fiicei lor, notează Spynews.

Suma colosală pe care o plătește Andreea Marin la școala privată unde învață fiica ei. Doar anii de gimnaziu au costat 90.000 de euro
Andreea Marin si fiica sa, Violeta

„Muncesc pentru copilul meu”

Una dintre urmăritoarele Andreei Marin de pe rețele de socializare a făcut un comenteriu răutăcios cu privire la școala privată aleasă de aceasta penttru fiica sa. „Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?”, a fost mesajul.

Zâna Surprizelor nu a rămas indiferentă în urma comentariului și a reacționat, explicând că școala nu este una de lux, dar oferă condiții mai bune decât cele de stat.

Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a fost răspunsul oferit de Andreea Marin.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013, iar rodul iubirii lor este Ana Violeta, în vârstă de aproape 14 ani. Cei doi păstrează legătura de dragul fiicei lor, care locuiește la mamă, dar petrece mult timp și cu tata.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...