”Streinu-Cercel al Suediei” e un adevărat idol în Scandinavia. De ce își fac oamenii tatuaje cu chipul lui

Redacția IMPACT 23.04.2020, 17:52
”Streinu-Cercel al Suediei” e un adevărat idol în Scandinavia. De ce își fac oamenii tatuaje cu chipul lui

”Streinu-Cercel al Suediei” a ajuns să fie privit ca un adevărat erou în rândul populației din Scandinavia. Pentru că în această țară lupta cu noul virus a fost abordată diferit, medicul a ajuns să fie idolatrizat, iar oamenii își fac și tatuaje cu chipul său. Pandemia resimțită în întreaga lume a devenit un fenomen diferit în țara nordică, unde locuitorii au practicat diferit regulile de distanțare socială, impuse de autorități.

”Streinu-Cercel al Suediei” e un adevărat idol în Scandinavia

”Streinu-Cercel al Suediei” e un adevărat idol în Scandinavia. De ce își fac oamenii tatuaje cu chipul lui
Anders Tegnell este foarte apreciat în Suedia și locuitorii au început să îl idolatrizeze și să aibă acasă câte un portret cu el

”Streinu-Cercel al Suediei” se numește Anders Tegnell, iar bărbatul a propus ca în această țară pandemia să fie tratată într-un mod diferit. Modalitatea lui de-a combate criza sanitară s-a bucurat de o foarte mare popularitate. În ultima perioadă, locuitorii au ajuns chiar să îl idolatrizeze pe epidemiologul șef din Suedia. În acest sens, oamenii își realizează tatuaje cu chipul său. Au fost scoase la vânzare chiar și souveniruri care îl înfățișează pe medicul scandinav.

De ce își fac oamenii tatuaje cu chipul lui?

Medicul a propus ca Suedia sa aiba o abordare diferita în criza resimțită în momentul actual și în țara lui. Bărbatul se bucură de o mare popularitate, pentru că s-a apelat la responsabilitatea cetățenilor. Abordarea lui nu a fost una dură, fiind cunoscut că a inițiat și numeroase campanii prin care i-a sfătuit pe oameni să se spele mai des și mai riguros pe mâini.

În acest sens, metodele sale au dat roade și infectarea mult mai mare a populației a putut fi evitată din timp. De aceea, oamenii îl idolatrizează pe Anders Tegnell și au început să aibă în case tablouri cu chipul său, fie chiar să își imprime tatuaje pe corp.

În această țară, numărul de cazuri de infectare cu noul virus este de peste 16.000 de persoane confirmate. Dintre cei infectați, 1.937 de persoane au decedat, potrivit Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe