Ştefania, mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu iubita lui Speak: „M-a rupt”

Ana Anitoiu 04.05.2021, 08:41

Ştefania se confruntă cu mari probleme de sănătate. Iubita lui Speak n-a avut chiar cel mai frumos Paște, ci s-a speriat foarte tare și a făcut patru teste COVID-19 ca să fie convinsă că nu s-a infectat cu noul coronavirus. Splendida brunetă a povestit prin ce chin a trecut.

Ștefania, apariție îngrijorătoare pe internet

Când cei mai mulți români se bucurau de bucate tradiționale, precum drob, cozonac și pască, Ștefania trecea printr-o sperietură de ținut minte. Logodnica lui Speak, pe care cântărețul a cerut-o în căsătorie în timpul competiției ”Asia Express – Drumul comorilor” de la Antena 1, și-a făcut patru teste COVID-19. Din fericire, toate au avut rezultat negativ. Nemachiată și îmbrăcată lejer, ea le-a dezvăluit fanilor prin ce trece.

Dacă de obicei apare plină de energie și cu multă poftă de viață, logodnica lui Speak este acum complet lipsită de vlagă, din cauza unei răceli puternice. Fosta concurentă de la ”Asia Express”, care a ieșit pe locul doi alături de partenerul ei, după ce în finală i-au învins chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, le-a pus fanilor ce a pățit, de fapt.

Stefania, probleme de sanatate. Iubita lui Speak a dezvaluit ce i se intampla
Speak si Stefania

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ştefania

Ștefania, logodnica lui Speak, și-a anunțat fanii că se confruntă cu o răceală puternică. Artista a precizat că a făcut patru teste COVID-19 ca să se asigure că simptomele ei nu sunt date, de fapt, de o infecție cu coronavirus.

”Am răcit… FORȚĂ! Mi-am făcut patru teste să mă asigur că e doar răceală. E doar răceală… dar m-a rupt”, a scris Ștefania pe pagina sa de Instagram, astfel încât să nu își lase fanii îngrijorați de absența ei nefirească din mediul online.

Cum a început relația dintre Speak și Ștefania. Cântărețul: ”Nu cred în dragoste la prima vedere”

Speak și Ștefania, îndrăgiți de mulți români după ce au participat la ”Asia Express”, s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, înainte de filmările pentru videoclipul ”Libelula”. Ea era dansatoare. N-a trecut foarte mult timp până când au devenit prieteni și apoi iubiți. Amândoi consideră acum că acesta este și avantajul lor, ca și cuplu.

”Sincer, eu nu cred că există dragoste la prima vedere. O dată cu vârsta și cu maturizarea, această expresie, pentru mine, și-a pierdut din valoare. Eu, ca să mă îndrăgostesc, trebuie să cunosc persoana mai bine și să-mi dau seama ce fel de om este, în primul rând. În cazul nostru, ne-am transformat din prieteni în îndrăgostiți și cred că ăsta este de fapt atuul nostru – că suntem foarte buni prieteni care își împart viețile cu totul”, a spus Speak, care la ”Asia Express” a fost întrebat de Gina Pistol facă Ștefania este ”aleasa”. Răspunsul lui a venit fără ezitare: ”Da, ea este!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...