Cum se înțeleg, de fapt, Speak și Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Diferența față de colaborarea anterioară

Iancu Andreea 02.03.2021, 17:10

Speak și Gina Pistol sunt noii prezentatori ai emisiunii culinare Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Deși au mai făcut parte dintr-o producție a postului, în cadrul reality-show-ului Asia Express, acum lucrurile sunt total diferite. De aceea, mulți se întreabă cum se înțeleg, de fapt, cei doi amfitrioni, mai cu seamă că Gina urmează să aducă în curând pe lume primul său bebeluș.

Care este relația dintre Speak și Gina Pistol, pe platoul de filmare de la Chefi la Cuțite

Sezonul 9 al emisiunii culinare de la Antena 1 a adus o premieră pentru fanii din fața micului ecran. Pentru că este însărcinată cu primul său copil, Gina Pistol a avut nevoie să facă echipă cu Speak pentru a prezenta noile ediții ale show-ului. Săritor din fire, artistul a acceptat această provocare, fiind pentru prima dată în postura de co-prezentator. Totuși, în ciuda faptului că formatul este unul inedit pentru Speak, el nu este tocmai străin de situație. Îl leagă o prietenie frumoasă de Sorin Bontea, unul dintre chefi, iar cu Gina a mai colaborat la Asia Express. Chiar și așa, experiența este una unică, despre care cântărețul a vorbit în exclusivitate într-un interviu pentru viva.ro.

Cu Gina m-am înțeles întotdeauna foarte bine, indiferent de rolul ei în emisiunile din care am făcut parte. La Chefi la Cuțite e diferit pentru că suntem colegi. Eu o ajut pe ea în ultimele luni de sarcină, deci acum trebuie să facem echipă, spre deosebire de Asia Express unde ea ne coordona pe noi și unde erau momente în care ne bucuram din suflet să o vedem și momente în care nu eram așa fericiți când ajungeam la ea, a povestit el conform sursei citate.

Speak, noul co-prezentator de la Chefi la Cuțite
Speak, noul co-prezentator de la Chefi la Cuțite

Cum se descurcă artistul în postura de co-prezentator

Chiar dacă preferă să petreacă timpul în studio, producând muzică, Speak nu a putut refuza provocarea oferită de producătorii Chefi la Cuțite, care l-au văzut integrându-se perfect printre farfuriile pregătite de concurenți. Iar artistul recunoaște că noul sezon este unul spectaculos, în care a avut ocazia să descopere multe povești de viață și chiar să guste din preparatele care s-au perindat pe banda chefilor. Mai mult, ambițios din fire, Speak nu s-a lăsat până când nu a încercat să fure din tainele bucătăriei.

Să vă așteptați la spectacol și emoție! Nu pot da foarte multe din casă, însă vă pot spune sigur că eu m-am distrat foarte tare pe platourile de filmare. Am cunoscut mulți oameni cu experiențe de viață impresionante, am gustat mâncăruri de care nici nu știam că există, ba chiar am încercat și eu să învăț să gătesc; fără succes, dar intenția a contat!, a mai menționat el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...