Ştefania, dezvăluiri neaşteptate despre relaţia cu Speak. “Ne-am văzut mai întâi defectele”

Ioana Bucur 29.01.2021, 22:07
Ştefania, dezvăluiri neaşteptate despre relaţia cu Speak. “Ne-am văzut mai întâi defectele”

Sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că își împartășesc o mare din viață cu cei care îi urmăresc pe rețelele sociale, există și unele detalii pe care le-au ținut departe de ochii curioșilor. Acum, după patru ani de iubire, Ștefania a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre relația cu Speak.

Ştefania, dezvăluiri neaşteptate despre relaţia cu Speak

Se spune că dragostea durează trei ani. După patru ani de relație, Ștefania și Speak sunt cea mai bună dovadă că o flacără puternică nu se stinge așa ușor. N-au fost nici ei feriți de zvonuri ce dezvăluiau probleme în micul lor paradis, însă foștii concurenți Asia Express par mai îndrăgostiți ca niciodată. Într-un interviu pentru revista VIVA!, Ștefania a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre relația cu Speak. Se pare că n-a fost dragoste la prima vedere, ci…

„Ne-am cunoscut înainte de filmările clipului „Libelula”, am început prin a fi dansatoare, apoi relația noastră s-a sudat stând foarte mult împreună. Am realizat că, fiind atât de diferiți ne făcea atât de compatibili. (…)

A fost chimie la prima vedere, nu dragoste, relația noastră a început foarte diferit față de cum eram amândoi obișnuiți. Ne-am văzut mai întâi defectele, ca prieteni, apoi atuurile, devenind un cuplu. Așa cum am zis de nenumărate ori principalul nostru atu este că, în primul rând, suntem cei mai buni prieteni”, a spus Ștefania, pentru sursa citată.

Ștefania a făcut dezvăluiri neștiute despre relația cu Speak
Cine a făcut primul pas?

Cine a făcut primul pas: „Cel puțin, așa ar fi trebuit”

În același interviu, Speak a mărturisit că nu crede în dragoste la prima vedere, cel puțin, nu după o anumită vârstă: „Odată cu vârsta și cu maturizarea, această expresie, pentru mine, și-a pierdut din valoare”. Artistul a dezvăluit că, în cazul Ștefaniei, tocmai faptul că s-au transformat din prieteni în îndrăgostiți a devenit cel mai valoros atu al relației lor: „suntem cei mai buni prieteni”.

Dar cum rămâne cu primul pas? Întrebați fără ocolișuri, atât Speak cât și Ștefania s-au fâstâcit puțin înainte de a da un răspuns clar.

„Nici nu mai știu…cred că eu! Sau cel puțin așa ar fi trebuit… Nu îmi mai amintesc momentul ăla…”, a spus Speak.

Până la urmă, misterul a fost elucidat tot de ea artistă: „Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, însă sărutul cred că a venit din partea amândurora”.

De ce nu mai poartă Ștefania inelul de logodnă

S-a speculat recent că Ștefania și Speak s-ar fi despărțit. Zvonurile au apărut după ce unii cârcotași au obervat că frumoasa brunetă nu își mai purta inelul de logodnă, însă nici vorbă de probleme în paradisul celor doi. Adevăratul motiv pentru care Ștefania a ales să nu mai țină zilnic superba bijuterie pe mână este teama că s-ar putea pierde sau strica, mai ales după ce, în trecut, i s-a întâmplat să se trezească fără două pietre din montura inelului, având nevoie de reparații.

„Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat viitoarea soție a lui Speak la Antena Stars.