Ştefan Bănică Jr., primele imagini alături de fiul lui şi al Laviniei Pîrva. Cât de mult a crescut Alexandru. Video

Iancu Andreea 09.06.2021, 19:38

Ștefan Bănică Jr. se poate considera un bărbat norocos. Artistul se bucură de o familie frumoasă alături de Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un fiu, pe Alexandru. Printre proiectele sale din carieră, juratul Next Star se preocupă și de creșterea micuțului său, care a împlinit de curând trei ani. Și pentru că momentele fericite din viața artistului merită împărtășite cu fanii, Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit primele imagini alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Micuțul a crescut deja și este o prezență adorabilă în viața celor doi părinți.

Ștefan Bănică Jr., primele imagini alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva

Dincolo de cariera sa înfloritoare, Ștefan Bănică Jr. nu trece cu vederea îndatoririle sale de părinte. În ciuda faptului că în ultimii ani Lavinia Pîrva a fost cea surprinsă ocupându-se mai mult de creșterea micuțului cuplului, de când Alexandru a crescut acesta se bucură de o prezență accentuată a tatălui său în rutina zilnică. Deși este mai mereu ocupat cu proiectele sale, artistul reușind să treacă cu bine peste perioada restricțiilor impuse de pandemie datorită contractelor din televiziune, Ștefan Bănică Jr. a fost surprins în primele imagini alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva.

Artistul a ales să se bucure de vremea frumoasă și a pornit la pas alături de fiul său cel mic, Alexandru, prin parc. Plimbarea, împărtășită de celebrul cântăreț și cu fanii săi din mediul online, s-a transformat rapid într-o sesiune de alergare. Fiind un izvor de energie la cei trei anișori împliniți în primăvară, Alexandru a reușit să îl provoace pe tatăl său la un sprint. Și pentru că Bănică Jr. nu se poate abține să nu îi facă pe plac, l-a urmat pe fiul său în întrecere. În ciuda faptului că nu mai este un adolescent, artistul în vârstă de 53 de ani se bucură de o formă fizică de invidiat, semn că aceste „antrenamente” cu micul Alexandru dau roade. Clipul recent, postat de Ștefan Bănică Jr. pe contul său de Instagram, nu este unul singular. În urmă cu câteva zile, artistul era surprins „la o discuție” cu fiul său, în parc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Artistul se bucură de o familie extinsă, având trei copii din trei relații diferite

În primăvara anului 2019, Ștefan Bănică Jr. și soția sa Lavinia Pîrva, îl primeau cu brațele deschise pe mezinul lor, Alexandru. Cei doi artiști au încercat mereu să fie discreți în privința vieții lor de familie, mai cu seamă că gurile rele au încercat mereu să stârnească scandaluri între actuala sa soție și Andreea Marin, fosta parteneră de viață a cântărețului. Totuși, Ștefan anunțacu bucurie venirea pe lume a micuțului Alexandru Bănică, cel mai mic dintre fii săi.

Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase, scria la acel moment Ştefan Bănică.

Radu Ștefan și Violeta, ceilalți doi copii ai artistului

Pe de altă parte, cântărețul a reușit să păstreze relații civilizate și cu fostele sale partenere și cu copiii săi. Cel alături de care a fost văzut mai des este chiar primul său copil, Radu Ștefan Bănică, ce pare să îi calce deja pe urme tatălui său. Tânărul a intrat de curând la facultate, secția Actorie, și a experimentat deja prezența în fața camerelor de filmat, în cadrul show-ului transformărilor, Te cunosc de undeva, de la Antena 1, semn că Radu va urma cu siguranță parcursul tatălui său.

De asemenea, în urma poveștii de iubire dintre Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin a apărut Violeta. Frumoasa adolescentă face însă notă discordantă în familia artistului, conform spuselor mamei sale. Prezentatoare recunoștea recent că Violeta este mai degrabă pasionată de a cunoaște legile, dorindu-și o carieră în Drept.

Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri, a explicat Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...