Lavinia Pîrva, dezvăluiri din viaţa de familie. Ce fel de tată este Ştefan Bănică. Răspunsul, total neaşteptat

Ana Anitoiu 06.04.2021, 10:21

Lavinia Pîrva a făcut dezvăluiri din viaţa de familie. Deși preferă să păstreze discreția în privința căsniciei sale, cântăreața a spus ce fel de tată este Ştefan Bănică pentru fiul lor, care va împlini doi ani pe 16 mai. Mărturisirea ei a fost total neașteptată, având în vedere faptul că artistul mai are doi copii mai mari, din relații anterioare.

Lavinia Pîrva a dezvăluit ce fel de tată este Ştefan Bănică

În afară de felul în care este ca tată Ștefan Bănică pentru mezinul său, Lavinia Pîrva a dezvăluit și cu cine seamănă micuțul. Băiatul are o trăsătură ce nu se regăsește la niciunul dintre părinții lui. În plus, cântăreața a spus că între ea și soțul ei există o diferență majoră de atitudine față de fiul lor.

“Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a spus Lavinia Pîrva în cadrul unui interviu pe care l-a oferit la Prima TV.

Lavinia Pirva, dezvaluiri din viata de familie. Ce fel de tata este Stefan Banica. Raspunsul, total neasteptat
Lavinia Pirva si Stefan Banica

Ștefan Bănică, despre copiii lui

De altfel, Ștefan Bănică a ținut să clarifice un aspect despre cum este el ca tată. Artistul mai are o fiică, Violeta, în vârstă de 13 ani, din căsnicia sa cu Andreea Marin, și un fiu care îi calcă pe urme, Radu Ștefan, în vârstă de 18 ani, din relația pe care a avut-o cu o altă femeie, Camelia Constantinescu. Băiatul lui cel mare a făcut furori după ce a început să apară în public. A pășit pe scenă alături de tatăl lui și a devenit concurent la emisiunea ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde a avut și o apariție la ”Chefi la cuțite”.

”Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun”, a spus Ștefan Bănică, într-o emisiune TV.

Lavinia Pîrva, despre secretul siluetei sale

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit cum a reușit să slăbească după ce în timpul sarcinii acumulase aproximativ 30 de kilograme. Soția lui Ştefan Bănică Jr a fost atentă la regimul ei alimentar și a mers adesea la sala de fitness, după cum a lăsat să se înțeleagă din fotografiile pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Ea a precizat că nu a trebuit să facă eforturi prea mari pentru a-și reveni în formă, deoarece multe dintre kilogramele în plus erau cauzate de retenția de apă. Vedeta a spus ce mănâncă de obicei, într-o zi.

“Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia Pîrva, potrivit VIVA!.