Ștefan Bănică a povestit dialogul care i-a marcat viața. Ce l-a învățat să facă tatăl său

Stan Filon 12.04.2021, 12:32
Ștefan Bănică a povestit dialogul care i-a marcat viața. Ce l-a învățat să facă tatăl său

Ștefan Bănică Jr. nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai importanți artiști ai României. Actor, cântăreț, Ștefan Bănică Jr. le-a făcut pe toate, dar a avut un deschizător de drumuri. A moștenit talentul de tatăl său, Ștefan Bănică, actor legendar.

Ștefan Bănică Jr. a povestit dialogul care i-a marcat viața

Ștefan Bănică Jr. a moștenit talentul de tatăl său, dar a încercat să-i urmeze și povețele pe care le-a primit de la părintele său. Recent, Ștefan Bănică Jr. a acordat un interviu în care a atins subiecte foarte sensibile pentru el, legat de tatăl său. Vedeta a declarat că a primit câteva sfaturi foarte utile de la tatăl său, care au fost, de fapt, niște lecții de viață. Poate la momentul când le-a primit nu le-a apreciat la adevărata lor valoare, dar le-a înțeles la scurt timp și a ajuns chiar să-și ghideze viața după ele.

Ștefan Bănică Jr. a rememorat un dialog pe care l-a avut cu tatăl său în tinerețe, înainte de a juca în ”Liceenii”. Era doar un adolscent atunci. Vedeta a spus că la acea vreme mersese la un film și i-a spus părintelui său că actorul principal i s-a părut ”cam slab”. Ce i-a spus tatăl său l-a marcat pe viață și l-a făcut să-și schimbe felul de a fi.

Stefan Banica Jr. a povestit dialogul care i-a marcat viata
Stefan Banica Jr. a povestit dialogul care i-a marcat viata

 

Tatăl său i-a schimbat felul de a fi

”Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind, i-am spus: ‘Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab’. Era un film românesc. Tata tace. Apoi spune: ‘Ai fost la film… ai plătit bilet?’.

Nu, am intrat că a zis cineva că sunt băiatul lui Ștefan Bănică! ‘Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva. Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea’”, a spus Ștefan Bănică Jr. la o emisiune tv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...