Soția lui Ionel Ganea face dezvăluiri incredibile în scandalul de divorț. Cine a venit la ei în curte la un grătar

Iancu Andreea 10.07.2020, 19:37

Soția lui Ionel Ganea, unul dintre fotbaliștii Generației de Aur, trece prin clipe dificile. Cuplul se află în plin divorț, motiv pentru care Dana Iaru face dezvăluiri incredibile cu privire la fostul național. Se pare că fostului fotbalist îi sunt acuzații grave.

Ionel Ganea și Dana Iaru, un divorț cu scântei

Cuplul este în proces de divorț, după ce magistrații au decis separarea . Cu toate acestea, fostul atacant a făcut apel. Totuși, potrivit cancan.ro, soția sa, Dana, a mărturisit că fotbalistul s-a manifestat în mod violent față de ea de-a lungul căsniciei.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie, a declarat Dana Iaru în luna decembrie 2019 pentru publicație.

Pe de altă parte, Ionel Ganea este cel care a câștigat deja un proces împotriva fostei soții. Chiar și așa, Dana Iaru este pregătită să obțină dreptatea și este dispusă să meargă chiar și mai departe. Miza procesului o reprezintă una dintre cele trei vile pe care cuplul le deținea. 

Potrivit cancan.ro, femeia își dorește să poată avea acces măcar la una dintre ele. Cu toate acestea, magistrații au fost cei care au refuzat solicitatea femeii. 

Astfel, procesul deschis la Judecătoria Făgăraș a venit cu o decizie nefavorabilă pentru fosta soție a lui Ionel Ganea.

Respinge excepția prematurității formulării acțiunii, excepție invocată de pârât prin întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta Ganea Daniela Marcela, în contradictoriu cu pârâtul Ganea Ioan Viorel, având ca obiect pretenții, a decis instanța de judecată.

Dana și Ionel Ganea au împreună doi copii
Dana și Ionel Ganea au împreună doi copii

Dana Iaru, acuzații grave pentru Ionel Ganea

Având în vedere decizia instanței de judecată, fosta soție a fotbalistului este pur și simplu disperată. Aceasta îl acuză pe fostul tricolor că are influență asupra justiției. De asemenea, Dana Iaru povestește că judecătoarea este chiar o fostă colegă de școală a lui Ionel Ganea.

Sincer, parcă trăiesc într-o altă lume. Acum încep să realizez și să pun cap la cap toate mesajele de amenințare din partea lui Ganea Ioan Viorel. Care sună așa: «Nu îți mai cheltui banii pe procese că nu o să câștigi nimic, am avut eu grijă să nu dorm», «O să câștigi ce ai câștigat și la divorț, adică nimic». Întreb și eu dacă este corect, legal, normal, ca unul să încaseze chiria în totalitate și altul să plătească taxe și impozite…

Să ai în proprietate trei case și să nu poți folosi măcar una până la definitivarea partajului este strigător la cer. Clar și fără niciun dubiu, atitudinea doamnei judecător care, în prima fază, trebuia să se abțină de la această cauză, dânsa fiind fostă colegă de școală cu Ganea Ioan Viorel. Și mai ales că a fost în vizită la reședința noastră din Gura Văii. I-a trebuit mai bine de un an și jumătate să dea o asemenea soluție. Era de așteptat… A venit în curte la noi, la grătar! Ce soluție putea să dea? a povestit Dana Iaru potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...