Soția lui Flick, implicată într-un scandal de proporții cu o vedetă din România: „Mi-e greață de tine! Ești ultimul om”

Ana Anitoiu 01.06.2021, 10:12

Soția lui Flick a fost implicată într-un scandal de proporții cu o vedetă din România. După ce a fost atacată pe internet, Denisa Filcea nu a stat cu mâinile-n sân, ci a dat o replică dură și a oferit detalii despre părinții ei.

Soția lui Flick, atacată pe internet

Denisa Filcea a fost atacată pe internet de nimeni alta decât Oana Zăvoranu, care a pornit un război împotriva influencerilor din țară. Soția lui Flick a publicat la rândul ei câteva mesaje dure la adresa actriței, pe care a numit-o Chucky și ”frustrarea pământului”. În plus, tânăra a răspuns curiozității vedetei cu privire la părinții ei și i-a atras atenția că ea nu a apărut la televizor înjurându-se cu cei care i-au dat viață.

”Fac această postare cu dedicație pentru Chucky – frustrarea întruchipată. Am auzit că e preocupată de cine sunt părinții mei; sunt tot ceea ce tu nu ai putea fi dacă te mai naști de 100 de ori! Iar pentru faptul că ai vorbit despre acest ÎNGER spunându-i «mă-ta» denotă lipsa ta totală de creier și educație. Ești ultimul om. Mi-e greață de tine. Simplul fapt că nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții (ca tine) nu înseamnă că îi țin ascunși, data viitoare mai pune mâna și informează-te”, a spus Denisa Filcea.

Sotia lui Flick, implicata intr-un scandal de proportii cu o vedeta din Romania
Flick si sotia lui, Denisa Filcea

Soția lui Flick, reacție dură

De asemenea, într-un alt mesaj, soția lui Flick a făcut dezvăluiri despre tatăl ei, doctor în Agricultură , membru al Academiei de Științe de la Budapesta și autor al multor cărți. Denisa Filcea i-a sugerat Oanei Zăvoranu să vorbească despre realizările ei și ale familiei ei în loc să mai critice oameni.

”Dacă tot era curioasă Chucky, frustrata pământului, despre părinții mei, îți mulțumesc că mi-ai ridicat-o la fileu și pot să mă laud cu ei fără să pară o laudă. Trebuia să fii un pic inteligentă să-ți dai seama că nu e ok să faci asta. Tatăl meu e doctor în Agricultură, membru al Academiei de Științe de la Budapesta, a scris cărți, am pierdut numărul… Nu știu câte, zeci de lucrări în toată lumea, lucrări științifice.

Nu o să spun unde lucrează, pentru că nu vreau să pară că mă laud chiar atât de tare cu funcția lui. Chucky, dacă mai ești curioasă de ceva, te aștept să mă întrebi și te provoc și eu să ne vorbești despre familia ta, despre realizările lor, și în special despre ale tale și lasă criticatul oamenilor, vorbește-ne despre tine”, i-a mai spus soția lui Flick Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre familia ei

Actrița a dat câteva detalii cu privire la familia ei recent, în podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube. Oana Zăvoranu a spus că ultima dată când și-a văzut mama a ieșit cu scandal și că cearta dintre ele două a pornit de la faptul că femeia a refuzat să îi acorde sprijin financiar. În plus, vedeta a spus că din episodul cu vrăjitoarele ar fi scos-o tatăl ei Ioan Bănicioiu, care i-ar fi apărut în vis.

De asemene, Zăvo a dezvăluit cum ar vrea să arate familia ei peste un deceniu. Mai exact, cu un fiu în vârstă de 10 ani. Actrița, care va împlini în curând 48 de ani, este căsătorită cu Alex Ashraf, un bărbat cu 13 ani mai tânăr decât ea. Vezi AICI ce fel de mamă crede Oana Zăvoranu că ar fi!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...