Oana Zăvoranu a povestit totul despre cum a rămas însărcinată cu Pepe. De ce nu a vrut să păstreze copilul

Ana Anitoiu 01.06.2021, 09:27

Oana Zăvoranu a povestit totul despre cum a rămas însărcinată cu Pepe. Actrița a dezvăluit de ce nu a vrut să păstreze copilul, deși a petrecut ani buni alături de cântăreț. Ea a spus și cum își dorește să arate familia ei peste 10 ani.

Motivul pentru care Oana Zăvoranu nu a păstrat copilul

Oana Zăvoranu, care va împlini 48 de ani pe 16 iunie, a dezvăluit că ar fi putut fi mamă de trei ori până acum, dar de fiecare dată a făcut întrerupere de sarcină. Într-una dintre aceste dăți, tatăl copilului era Pepe, alături de care actrița a petrecut șapte ani. De altfel, actrița a recunoscut că i-ar fi plăcut acum să aibă un fiu de 28 de ani.

”De trei ori (a rămas însărcinată, n.r.) și am făcut întrerupere de sarcină pentru că n-am simțit, a fost o dată sau de două ori a fost înainte și o dată am fost cu el (cu Pepe, n.r.), dar nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu un bărbat care se afla la vremea respectivă în viață mea.

Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a spus Oana Zăvoranu în podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube.

Oana Zavoranu a povestit totul despre cum a ramas insarcinata cu Pepe. De ce nu a vrut sa pastreze copilul
Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu își dorește un copil, dar se teme de ceva

De asemenea, Oana Zăvoranu a dezvăluit că își dorește să devină mamă. Când Cătălin Măruță a întrebat-o cum se vede peste un deceniu, ea a răspuns că s-ar vedea cu un copil în vârstă de 10 ani. Deși este hotărâtă să rămână însărcinată cu soțul ei, Alex Ashraf, cu 13 ani mai tânăr decât ea, actrița a spus că îi este teamă de perioada sarcinii.

”Mă văd mamă, dar îți spun o chestie. Mi-e frică de perioada de gravidenie. Am văzut foarte multe gravide urâte. Știu că o să mă înjure acum. Când e nasul jumătate cât fața, să rețină apă… Dacă le întrebi pe ele, nu o să zică că e bine. Eu cred că în momentul ăla mă voi ascunde”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Ce fel de mamă crede Oana Zăvoranu că ar fi

Totodată, vedeta este convinsă că dacă va avea un copil, acesta ar face din ea ”plastilină”. În plus, ea a spus ce fel de mamă crede că ar fi. Actrița a explicat de ce și-ar dori să aibă un fiu și nu o fiică. Vezi AICI adevăratul motiv pentru care Oana Zăvoranu s-a despărțit de Pepe!

”Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun «Mamă, ce bunăciune e aia!». Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea. Eu m-aș fi văzut o mamă cool. Mi-ar fi plăcut să îmi zică Oana”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...