Se întâmplă la peste 10 ani de la divorț. Oana Zăvoranu, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Pepe: „M-a pus să aleg”

Ana Anitoiu, Alexandru Ioanid 31.05.2021, 16:10

Oana Zăvoranu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Pepe, la peste 10 ani de la divorț. Actrița a dat în vileag detalii din căsnicia pe care a avut-o cu artistul și a spus ce sacrificiu a făcut pentru ca relația lor să meargă, înainte ca totul să ajungă la final.

Ce sacrificiu a făcut Oana Zăvoranu pentru Pepe, înainte de a se despărți

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a dezvăluit că  a făcut un sacrificiu important pentru Pepe, înainte de a divorța. Actrița a spus că din cauza cântărețului ea s-a despărțit de Pro TV mult mai devreme decât ar fi fost cazul. De altfel, ea a spus că înainte de a încheia colaborarea primise rolul principal în două telenovele, pentru meritele pe care le-a avut în ”Numai iubirea” și în ”Păcatele Evei”. Cântărețul era extrem de deranjat de un lucru.

“El nu suporta ca eu să mă pup, deși eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. El mi-a spus: «Ori eu, ori trustul Pro». Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat. Nu a fost corect”, a spus Oana Zăvoranu.

Se intampla la peste 10 ani de la divort. Oana Zavoranu, despre adevaratul motiv pentru care s-a despartit de Pepe
Oana Zavoranu si Pepe

Adevăratul motiv din spatele divorțului dintre Oana Zăvoranu și Pepe

În urmă cu peste zece ani, divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe era un subiect dezbătut de toată România. Actrița era blamată că și-a înșelat soțul. Acum, Zăvo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la despărțire. Artista a precizat că, de fapt, cântărețul i-a spus că era dispus să uite de infidelitatea ei dacă ea ar fi renunțat la bărbatul cu care începuse o relație. Însă, ea nu și-a dorit ca el să o ierte și să continue căsnicia.

”Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată (că s-au iubit foarte mult și că au avut o relație foarte frumoasă, n.r.). Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. El nu a fost surprins de ce s-a întâmplat. Căsnicia nu s-a rupt brusc.

Cum m-am îndrăgostit pe bune de el, într-o zi am simțit că nu mai simt la fel. Nu m-am dus nici la primul notar, nici nu m-am apucat să bârfesc cu prietenele. Am zis că poate e o chestie de moment. Eu veneam pe la 5-6 dimineața vreo două-trei luni. Epuizasem toate coafezele, toate prietenele. Dormeam undeva în sufragerie. Știu, a fost o tragedie națională, dar se poate întâmpla în viață. Nu e vina mea, nu e vina lui. La un moment dat s-a întrerupt firul”, a explicat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe fostul ei soț că s-a căsătorit din ambiție

De asemenea, Oana Zăvoranu a spus că Pepe s-a căsătorit din ambiție cu Raluca Pastramă, la nici un an de la divorț. Actrița a adăugat că în perioada de după despărțirea de cântăreț ea nu a suferit, ci a fost ofticată pentru că toată țara a pus-o la zid.

”Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune (soțul ei, Alex Ashraf, n.r.).

Pe mine m-a pus o țară întreagă la zid. Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo opt-nouă luni. Nici un doliu nu purtăm?  M-a iritat, pentru că am simțit că este făcută la ambiție. N-am crezut niciodată în această căsnicie. Eu n-am suferit, am fost ofticată (că a fost transformată în personaj negativ, n.r.)”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...